Gurkanpiro 80+ Gold Katılım 25 Kasım 2023 Mesajlar 9,738 11 Kasım 2024 #27 Palo DAYI 👑 yazmış: bendekı ak992 ben bıraz sıkıntı cekerım alısana kadar Mesaj otomatik birleştirildi: 11 Kasım 2024 nasıl bır ısık Devamı için tıklayın... dıger ısıklar yesıl wın tusunda beyaz yanıyor
Palo DAYI 👑 yazmış: bendekı ak992 ben bıraz sıkıntı cekerım alısana kadar Mesaj otomatik birleştirildi: 11 Kasım 2024 nasıl bır ısık Devamı için tıklayın... dıger ısıklar yesıl wın tusunda beyaz yanıyor
Amd34 80+ Silver Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 2,367 11 Kasım 2024 #28 Shix2x yazmış: Kanka klavye dili ingilizce ise shift-2 yap Türkçe ise ctrl-alt-q gerisini bilmiyorum Devamı için tıklayın... eyw türkçe knk büyük ihtimalle Mesaj otomatik birleştirildi: 11 Kasım 2024 Ashoun yazmış: ctrl alt q yap olur @ ya da powertoystan sağ ctrl + q yu q olarak kombinasyonla ben öyle yaptım Devamı için tıklayın... nasıl ctrl q kombinasyon yapcaz knk uygulamadan olur mu Mesaj otomatik birleştirildi: 11 Kasım 2024 Palo DAYI 👑 yazmış: bendekı ak992 ben bıraz sıkıntı cekerım alısana kadar Mesaj otomatik birleştirildi: 11 Kasım 2024 nasıl bır ısık Devamı için tıklayın... Büyükten geçince biraz zor oluyor sonra alışınca büyük kötü geliyor
Shix2x yazmış: Kanka klavye dili ingilizce ise shift-2 yap Türkçe ise ctrl-alt-q gerisini bilmiyorum Devamı için tıklayın... eyw türkçe knk büyük ihtimalle Mesaj otomatik birleştirildi: 11 Kasım 2024 Ashoun yazmış: ctrl alt q yap olur @ ya da powertoystan sağ ctrl + q yu q olarak kombinasyonla ben öyle yaptım Devamı için tıklayın... nasıl ctrl q kombinasyon yapcaz knk uygulamadan olur mu Mesaj otomatik birleştirildi: 11 Kasım 2024 Palo DAYI 👑 yazmış: bendekı ak992 ben bıraz sıkıntı cekerım alısana kadar Mesaj otomatik birleştirildi: 11 Kasım 2024 nasıl bır ısık Devamı için tıklayın... Büyükten geçince biraz zor oluyor sonra alışınca büyük kötü geliyor
Palo DAYI 👑 80+ Gold Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 8,469 11 Kasım 2024 #29 Gurkanpiro yazmış: dıger ısıklar yesıl wın tusunda beyaz yanıyor Devamı için tıklayın... uygulamadan ayarla rengını
Gurkanpiro yazmış: dıger ısıklar yesıl wın tusunda beyaz yanıyor Devamı için tıklayın... uygulamadan ayarla rengını