Öneri AULA F75 HAKKINDA BILGI ?

farklı tuş kombinasyonu olması lazım ctl+alt +birde işaretin oldugu tusu dene
Teşekkür ederim bu niye böyle bunu değiştirme imkanı yok mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alt-2

Alt-2
arkadaşın dediği gibi oldu da ctrl alt işaret yeri fakat neden crtl q yapınca olmuyor bunda

arkadaşın dediği gibi oldu da ctrl alt işaret yeri fakat neden crtl q yapınca olmuyor bunda
Klavye dilini Türkçe yaparsan olur da alt-2yerine shift-2 yapacaksin yanlis yazmisim.

ctl+q ıle nasıl @ yapmayı dusunuyon ,normalde zaten sag alt+q ıle oluyor :)

bir şey soracağım klavye ile alakalı işim gereği türkçe klavye de ctrl+küçük büyüktür işareti kullanıyorum sıklıkla aula f75 te aynı işlevi yaptığımda yapamıyorum tuş ataması nerden yapabilirim

Klavye dilini Türkçe yaparsan olur da alt-2yerine shift-2 yapacaksin yanlis yazmisim.
shift+2 diyorsan onu yapınca ' bu oluyor çözemedim diğer klavyelerde alt+q oluyordu

Nasıl ya tuşları karıştırdım alt+q ile oluyordu normal de bunda olmuyor :D
kucuk klavye alısmak lazım bende gelınce senın gıbı neye ugradıgımı sasrırıcam büyük ihtimal :)

shift+2 diyorsan onu yapınca ' bu oluyor çözemedim diğer klavyelerde alt+q oluyordu
shift+2 dediği türkçe için gecerlı galıba klavyeyı turkce yapman lazım

kucuk klavye alısmak lazım bende gelınce senın gıbı neye ugradıgımı sasrırıcam büyük ihtimal :)

shift+2 dediği türkçe için gecerlı galıba klavyeyı turkce yapman lazım
%75 kullandım ya ak820 pro vardı onda direk alt+q oluyordu sadece o sıkıntı oldu şuan :D siz söylemeseniz bulamazdım valla

arkadaslar wın tusunda farklı bır ısık yanıyor nasıl duzeltıcem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,483
Üyeler
187,842
Son üye
MetoBABEY
Geri