Neler Yeni

Çözüldü✓ Aula f75 için keycap önerisi

Menace

80+
Reaksiyon skoru
19
aula f75 satın aldım ve harflerin ışık geçirdiği türkçe keycapsler arıyorum ama internette pek bulamadım yardımcı olabilirmisiniz ? (puding keycapde olur)

aula f75 satın aldım ve harflerin ışık geçirdiği türkçe keycapsler arıyorum ama internette pek bulamadım yardımcı olabilirmisiniz ? (puding keycapde olur)
Türkçe keycapi unut bulman imkansıza yakın, wraithte var türkçe o da ışık geçirmiyor

Hyperx Pudding keycapler vardı türkçe olarak ama o paralara asla değmez. Onun yerine temu yada aliexpressten side printed yada zevkinize göre ışık geçiren bir tane bulursunuz.

Hyperx Pudding keycapler vardı türkçe olarak ama o paralara asla değmez. Onun yerine temu yada aliexpressten side printed yada zevkinize göre ışık geçiren bir tane bulursunuz.
hyperx de zaten trükçe dizilimde shift tuşu felan küçük enter büyük onu almaya gerek yok dediğin gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

printstream cok hos bence
gece gözükürmü tam emin değilim o yüzden bakınıyordum

hyperx de zaten trükçe dizilimde shift tuşu felan küçük enter büyük onu almaya gerek yok dediğin gibi

Bende mavisi var 5075b plus için kullanıyorum gayet memnunum özel indirim felan düşürürseniz ucuza alabilirsiniz ama türkçe değil tabi öyle bir problem var ben tuşları ezberlediğim için problem olmuyor.

side printed olanlar genelde ışığı geçiriyor. Bende şu model var gayet güzel.

Ekler

• s4.jpeg
    s4.jpeg
    947.1 KB · Hit: 32
Çoğu pudding keycaps plastik hissiyatlından dolayı kötü bende vardı 300e satıp orjinali taktım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,091,494
Üyeler
173,513
Son üye
mustafyngn
Geri