Neler Yeni

Çözüldü✓ Aula f75 için keycap önerisi

Menace

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Yağız Erden
aula f75 satın aldım ve harflerin ışık geçirdiği türkçe keycapsler arıyorum ama internette pek bulamadım yardımcı olabilirmisiniz ? (puding keycapde olur)

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,535
İsim
Muhammed efe
aula f75 satın aldım ve harflerin ışık geçirdiği türkçe keycapsler arıyorum ama internette pek bulamadım yardımcı olabilirmisiniz ? (puding keycapde olur)
Türkçe keycapi unut bulman imkansıza yakın, wraithte var türkçe o da ışık geçirmiyor

Menace

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Yağız Erden
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Türkçe keycapi unut bulman imkansıza yakın, wraithte var türkçe o da ışık geçirmiyor
aslında eski klavyemde var ama daha iyi güzel keycap bulabilirmiyim diyordum teşekkür ederim

Loki_0

80+
Hyperx Pudding keycapler vardı türkçe olarak ama o paralara asla değmez. Onun yerine temu yada aliexpressten side printed yada zevkinize göre ışık geçiren bir tane bulursunuz.

Menace

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Yağız Erden
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hyperx Pudding keycapler vardı türkçe olarak ama o paralara asla değmez. Onun yerine temu yada aliexpressten side printed yada zevkinize göre ışık geçiren bir tane bulursunuz.
hyperx de zaten trükçe dizilimde shift tuşu felan küçük enter büyük onu almaya gerek yok dediğin gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

printstream cok hos bence
gece gözükürmü tam emin değilim o yüzden bakınıyordum

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,256
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
hyperx de zaten trükçe dizilimde shift tuşu felan küçük enter büyük onu almaya gerek yok dediğin gibi

Bende mavisi var 5075b plus için kullanıyorum gayet memnunum özel indirim felan düşürürseniz ucuza alabilirsiniz ama türkçe değil tabi öyle bir problem var ben tuşları ezberlediğim için problem olmuyor.

Loki_0

80+

side printed olanlar genelde ışığı geçiriyor. Bende şu model var gayet güzel.

Ekler

• s4.jpeg
    s4.jpeg
    947.1 KB · Hit: 18

siyabent

80+ Silver
Çoğu pudding keycaps plastik hissiyatlından dolayı kötü bende vardı 300e satıp orjinali taktım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,070
Üyeler
168,233
Son üye
4Naks
Top Bottom