Türkçe keycapi unut bulman imkansıza yakın, wraithte var türkçe o da ışık geçirmiyoraula f75 satın aldım ve harflerin ışık geçirdiği türkçe keycapsler arıyorum ama internette pek bulamadım yardımcı olabilirmisiniz ? (puding keycapde olur)
aslında eski klavyemde var ama daha iyi güzel keycap bulabilirmiyim diyordum teşekkür ederimTürkçe keycapi unut bulman imkansıza yakın, wraithte var türkçe o da ışık geçirmiyor
printstream cok hos benceaula f75 satın aldım ve harflerin ışık geçirdiği türkçe keycapsler arıyorum ama internette pek bulamadım yardımcı olabilirmisiniz ? (puding keycapde olur)
Hyperx Pudding keycapler vardı türkçe olarak ama o paralara asla değmez. Onun yerine temu yada aliexpressten side printed yada zevkinize göre ışık geçiren bir tane bulursunuz.aula f75 satın aldım ve harflerin ışık geçirdiği türkçe keycapsler arıyorum ama internette pek bulamadım yardımcı olabilirmisiniz ? (puding keycapde olur)
hyperx de zaten trükçe dizilimde shift tuşu felan küçük enter büyük onu almaya gerek yok dediğin gibiHyperx Pudding keycapler vardı türkçe olarak ama o paralara asla değmez. Onun yerine temu yada aliexpressten side printed yada zevkinize göre ışık geçiren bir tane bulursunuz.
gece gözükürmü tam emin değilim o yüzden bakınıyordumprintstream cok hos bence
Bende mavisi var 5075b plus için kullanıyorum gayet memnunum özel indirim felan düşürürseniz ucuza alabilirsiniz ama türkçe değil tabi öyle bir problem var ben tuşları ezberlediğim için problem olmuyor.hyperx de zaten trükçe dizilimde shift tuşu felan küçük enter büyük onu almaya gerek yok dediğin gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
gece gözükürmü tam emin değilim o yüzden bakınıyordum
Hyperxın su abs puddınglerı tr degılmı yoksa benmı yanlısı hatırlıyorumTürkçe keycapi unut bulman imkansıza yakın, wraithte var türkçe o da ışık geçirmiyor
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CNTL...33&creativeASIN=B0CNTLMSG2&linkCode=asn&psc=1 şunu diyorsunuz heralde evet türkçe keycapslerde var.Hyperxın su abs puddınglerı tr degılmı yoksa benmı yanlısı hatırlıyorum
Evet p ş gibi harflerden var trendyolda siyahlarıda olması lazımhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0CNTL...33&creativeASIN=B0CNTLMSG2&linkCode=asn&psc=1 şunu diyorsunuz heralde evet türkçe keycapslerde var.
side printed olanlar genelde ışığı geçiriyor. Bende şu model var gayet güzel.hyperx de zaten trükçe dizilimde shift tuşu felan küçük enter büyük onu almaya gerek yok dediğin gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
gece gözükürmü tam emin değilim o yüzden bakınıyordum