yine çalışmıyor abi boşa gitti 1kAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@EgeKrml
senı etıkledıgım seyı denermısınyine çalışmıyor abi boşa gitti 1k
YAV YOK GİTMEDİ.yine çalışmıyor abi boşa gitti 1k
driverini kurdum zatensenı etıkledıgım seyı denermısın
sunu dene bıdedriverini kurdum zaten
hayırlı olsunOLDUUUUUUU
teşekkür ederim iyi günler 1k boşa gitmedi bozuk şeye 1k verdiğimi babam göreydi iyi bir dayak yerdimhayırlı olsun
çözdük gerek kalmadıAlıntıyı görüntüle
Yabancı forum sitelerinde bu tarz çözümler üretilmiş. Denemekten bir zarar gelmez.
Yazılımın Çince versiyonunu indirin (Benim için işe yaradı)
- Çince AULA Web Sitesi (yüklenmesi biraz zaman alabilir): https://www.aulacn.com/product-detail/f75
- Doğrudan indirme bağlantısı: https://www.123pan.com/s/VEQtVv-p0yN3.html
Ben de birilerine monitör aldırınca monitör menüsü konusunda bu sorunu yaşıyorum. 1 değil 3 değil 10 değil belki kaç defa...YAV YOK GİTMEDİ. Alıntıyı görüntüle
Bu tarz forumlar zaten benim gözümde araştırmayı sevmeyen, üşenen insanlara araştırmacı insanların yardım ettiği yerBen de birilerine monitör aldırınca monitör menüsü konusunda bu sorunu yaşıyorum. 1 değil 3 değil 10 değil belki kaç defa...
Adama HDR'ı açma diyorum açıyor, yanlıs açtın diyorum dinlemiyor. Sonra gidip konu açip renkler gri oldu param boşa gitti bu aldırdı diyor... Belki aynı şeyi 5 defa anlatıyorum 5 sefer uygulamıyor 5.de oldu teşekkürler diyip çekip gidiyor.
Diyorum ki sRGB açma, açıyor. X monitör çok daha canlıydı berbat bu monitör diyor. Yine o ayarı kapatmak için aynı şeyi sayfalarca yazmam gerekiyor.
Strobe açma diyorum açıyor. Sonra parlaklık düşük renkler cansız diyor. Devamını biliyorsunuz.
Bu monitörün ayarları kitli diyor. Ya bak bu ayarları kontrol et, bunlar kısıtlıyor diyorum. Baktım olmadı diyor ama ben biliyorum bakmadı/hepsine bakmadı. Sayfalarca yaz en sonunda en başta dediğimi düzgün deneyip çöz...
Çok çok çok yoruyor bu süreçler insanı. TR'de milyonluk Youtube kanallarının veremediği (vermediği) hizmeti buradan anında veriyoruz. Parasıyla alamaz. Bir de bir ton bunlarla uğraşıyoruz. Değer bilmemek bu gerçekten.