normal zaten 2 buçuk haftada geliyor4 gün geçti hala havaalanı deposuna taşıma halinde'de duruyor. Farklı konularda 1-2 gün sürdüğü söylenmişti. Normal mi?
çoğu kişiye 9-10 günde gelmiş hocam. Neredeyse herkese. Benim alışveriş vergiyle toplam 1106 tl tutmuştu. 30 euro'yu geçiyor. Gümrüğe takılır mı diye sorduğumda "takılmaz, 9 güne falan gelir" demişlerdi.normal zaten 2 buçuk haftada geliyor
sorun yok vergiyle 30 euroyu geçebilir. Merak etmeyin elinize ulaşır bu arada ürün açılmış gelebilir gümrükte kontrol ediyorlar.çoğu kişiye 9-10 günde gelmiş hocam. Neredeyse herkese. Benim alışveriş vergiyle toplam 1106 tl tutmuştu. 30 euro'yu geçiyor. Gümrüğe takılır mı diye sorduğumda "takılmaz, 9 güne falan gelir" demişlerdi.
Daha bugün güncelleme yapılmış ne bekliyorsunuz hocam anlamadım4 gün geçti hala havaalanı deposuna taşıma halinde'de duruyor. Farklı konularda 1-2 gün sürdüğü söylenmişti. Normal mi?
sadece arkadaş fazla heyecanlanmış ne de olsa Aula f75 gelcekDaha bugün güncelleme yapılmış ne bekliyorsunuz hocam anlamadım![]()
sadece arkadaş fazla heyecanlanmış ne de olsa Aula f75 gelcek![]()
hocam tabi yapcam ben 2 yıldır modlanmış klavye videoları izleyip keşke bende de olsa diyen adamım. Fabrika çıkışlı modlu klavye aldım üstelik tok sese bayılıyorum. Şu 4 gün bile geçmek bilmedisadece arkadaş fazla heyecanlanmış ne de olsa Aula f75 gelcek![]()