normal zaten 2 buçuk haftada geliyor4 gün geçti hala havaalanı deposuna taşıma halinde'de duruyor. Farklı konularda 1-2 gün sürdüğü söylenmişti. Normal mi?
çoğu kişiye 9-10 günde gelmiş hocam. Neredeyse herkese. Benim alışveriş vergiyle toplam 1106 tl tutmuştu. 30 euro'yu geçiyor. Gümrüğe takılır mı diye sorduğumda "takılmaz, 9 güne falan gelir" demişlerdi.normal zaten 2 buçuk haftada geliyor
sorun yok vergiyle 30 euroyu geçebilir. Merak etmeyin elinize ulaşır bu arada ürün açılmış gelebilir gümrükte kontrol ediyorlar.çoğu kişiye 9-10 günde gelmiş hocam. Neredeyse herkese. Benim alışveriş vergiyle toplam 1106 tl tutmuştu. 30 euro'yu geçiyor. Gümrüğe takılır mı diye sorduğumda "takılmaz, 9 güne falan gelir" demişlerdi.
Daha bugün güncelleme yapılmış ne bekliyorsunuz hocam anlamadım4 gün geçti hala havaalanı deposuna taşıma halinde'de duruyor. Farklı konularda 1-2 gün sürdüğü söylenmişti. Normal mi?
sadece arkadaş fazla heyecanlanmış ne de olsa Aula f75 gelcekDaha bugün güncelleme yapılmış ne bekliyorsunuz hocam anlamadım
sadece arkadaş fazla heyecanlanmış ne de olsa Aula f75 gelcek
hocam tabi yapcam ben 2 yıldır modlanmış klavye videoları izleyip keşke bende de olsa diyen adamım. Fabrika çıkışlı modlu klavye aldım üstelik tok sese bayılıyorum. Şu 4 gün bile geçmek bilmedisadece arkadaş fazla heyecanlanmış ne de olsa Aula f75 gelcek