Neler Yeni

Aula F75 kısa yol nasıl atanır?

şahin doğan

80+ Platinum
Mesela @ yapmak için CTRL ALT Q değil de sağdaki CTRL ile Q yapmak gibi. Ses tekerleğine basınca sesi kapatıp açması yerine videoyu, müziği durdurması gibi gibi.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,911
İsim
yusuf ecer
Mesela @ yapmak için CTRL ALT Q değil de sağdaki CTRL ile Q yapmak gibi. Ses tekerleğine basınca sesi kapatıp açması yerine videoyu, müziği durdurması gibi gibi.
Video durdurma özelliği yok knobun. Ben de sevmiyorum bunu. İleride güncelleme ile getirilebilir ama. Uygulamasından da kısayollar atayabilirsin. Fn+q @ yapma gibi. Hem alt gr tuşunun olduğu yerde kolay da olur.

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
380
İsim
Mert ash
powertoystan knoba tıklayınca durdurmayı ayarlayabilirsin aulanın driverından da fni Ralt yap fn + q yapınca @ yapar

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
ses tekerleğine atama yapılamıyor hocam driverda onun dışında driveri açıp key kombination kısmında gittikten sonra sağ ctrleyi seçip ctrl alt kombinasyonunu bu tuşa atayabilirsiniz ben end tuşuna atadım öyle kullanıyorum.

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
380
İsim
Mert ash
1732445932738.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular