Neler Yeni

Aula f75 klavye kablosuz bağlantı sorunları

Mehm3t

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
702
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
PC donanım
bir siyah bir beyaz aldım önce siyahı kullandım kablosuz olarak çok nadir de olsa oyunlarda donma takılma veya hiç çalışmama durumu yaşadım iade talebi açtım beyazı kullanmaya başladım bu gece aynı sorunu beyaz olanla da yaşadım. sorun ayarlar mı klavyenin kendisi mi acaba. klayveye den anlayan yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleme:

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,003
İsim
Sadettin Y
diger 2.4ghz alıcılarla cakısma olabilir. kasanın onune ya da laptopun farklı usblerine takmayı deneyin

Mehm3t

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
702
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
PC donanım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Darkone22

80+ Bronze
bir siyah bir beyaz aldım önce siyahı kullandım kablosuz olarak çok nadir de olsa oyunlarda donma takılma veya hiç çalışmama durumu yaşadım iade talebi açtım beyazı kullanmaya başladım bu gece aynı sorunu beyaz olanla da yaşadım. sorun ayarlar mı klavyenin kendisi mi acaba. klayveye den anlayan yardımcı olursa sevinirim.
iade açınca ne oldu kanka geri mi gondereceksin

Emreaks49

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emre Aksoy
Bendede aynı sorun var çözersen buraya yazabilirmisin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom