Aula f75 klavye kablosuz bağlantı sorunları

Mehm3t

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
830
bir siyah bir beyaz aldım önce siyahı kullandım kablosuz olarak çok nadir de olsa oyunlarda donma takılma veya hiç çalışmama durumu yaşadım iade talebi açtım beyazı kullanmaya başladım bu gece aynı sorunu beyaz olanla da yaşadım. sorun ayarlar mı klavyenin kendisi mi acaba. klayveye den anlayan yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleme:
diger 2.4ghz alıcılarla cakısma olabilir. kasanın onune ya da laptopun farklı usblerine takmayı deneyin

bir siyah bir beyaz aldım önce siyahı kullandım kablosuz olarak çok nadir de olsa oyunlarda donma takılma veya hiç çalışmama durumu yaşadım iade talebi açtım beyazı kullanmaya başladım bu gece aynı sorunu beyaz olanla da yaşadım. sorun ayarlar mı klavyenin kendisi mi acaba. klayveye den anlayan yardımcı olursa sevinirim.
iade açınca ne oldu kanka geri mi gondereceksin

Bendede aynı sorun var çözersen buraya yazabilirmisin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,546
Üyeler
175,064
Son üye
zasta16
Geri