Neler Yeni

Aula F75 Klavye Satışı Hakkında öneri

Loranc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Enes
Merhaba dostlar. Bir arkadaşıma Aulaf75 Beyaz klavyeden almıştık. Kart borcunu ödeyemedik maalesef (öğrenciyiz). Haliyle klavyeyi satmamız gerekiyor. Ancak daha önce hiç bilgisayar veyahut çevre ekipmanı satmadık. Durum da haliyle biraz acil. Aklımızdaki fiyat 1.600₺ hem borcumuzu ödeyelim hem de cebimizde para kalsın diyoruz. Sorularım şu:
1- Fiyat olarak 1.6 iyi midir. Kimsenin gözünde fırsatçı veya kazıkçı olarak gözükmek istemeyiz sadece ticaret gibi al sat yapmış gibi olalım dedik hem 2 nin altına satmıyorlar.
2- bu klavyeyi güvenilir nerede satabiliriz. Sonra yok ben klavye gelmeden para göndermem vs muhabbeti olmasın istiyoruz durum sıkışık çünkü.
3- mümkünse komisyon almayacak bir platform istiyoruz
Donanım arşiv 2. El bölümü aklıma geldi ama belli bir mesaj sayısı istiyor. Oda bende yok haliyle. Öneriniz nedir?
4- Durum sıkışık ama illa satma elinde dursun derseniz satmayadabiliriz. Biraz idare ederiz. Şuanlık arkadaş bilgisayarı sattı ama ileride tekrar alacak. O zamana kadar elinizde dursun derseniz ona göre haraket edelim. Ama ne kadar sürede alır bilmiyorum klavyenin bataryası sorun çıkartmaz umarım.
Yanlış yere veya yanlış bir konu açtıysam kusura bakmayın henüz yeniyim forumda.
İyi forumlar.

kyzeal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Sefa Özdoğan
1800 TL'ye Sahibinden üzerinden satabilirsiniz, klavye ulaştığı gün gibi ilana koydum (akşam 9 gibi) 1-2 saat sonra da sipariş geldi.

Daaker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Göktuğ Demircan
sahibinden param güvende olabilir satarken sizden bir komisyon kesmiyor para da ürün alıcının eline geçtikten 3/4 gün sonra size ulaşmış oluyor ama tabi dikkatli olmakta fayda var

Loranc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sahibinden param güvende olabilir satarken sizden bir komisyon kesmiyor para da ürün alıcının eline geçtikten 3/4 gün sonra size ulaşmış oluyor ama tabi dikkatli olmakta fayda var
E peki ürün alıcının eline ulaştı diyelim. Ama müşteri yok bana gelmedi vs derse ne oluyor?

Daaker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Göktuğ Demircan
hiç bilmiyorum hocam sahibinden kargo için kod veriyor kargoluyorsunuz ekranda zaten kargonun nerde olduğunu ulaşıp ulaşmadığı uygulaamda görünüyor eğer 3 gün içinde ürün sağlam okey diyip onaylamazsa direkt kabul oluyor iade derse kargolayıp geri gönderiyor ama nereden satarsanız satın sistem illaki alıcıyı korur

Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Serkan karakaya
Merhaba dostlar. Bir arkadaşıma Aulaf75 Beyaz klavyeden almıştık. Kart borcunu ödeyemedik maalesef (öğrenciyiz). Haliyle klavyeyi satmamız gerekiyor. Ancak daha önce hiç bilgisayar veyahut çevre ekipmanı satmadık. Durum da haliyle biraz acil. Aklımızdaki fiyat 1.600₺ hem borcumuzu ödeyelim hem de cebimizde para kalsın diyoruz. Sorularım şu:
1- Fiyat olarak 1.6 iyi midir. Kimsenin gözünde fırsatçı veya kazıkçı olarak gözükmek istemeyiz sadece ticaret gibi al sat yapmış gibi olalım dedik hem 2 nin altına satmıyorlar.
2- bu klavyeyi güvenilir nerede satabiliriz. Sonra yok ben klavye gelmeden para göndermem vs muhabbeti olmasın istiyoruz durum sıkışık çünkü.
Donanım arşiv 2. El bölümü aklıma geldi ama belli bir mesaj sayısı istiyor. Oda bende yok haliyle. Öneriniz nedir?
4- Durum sıkışık ama illa satma elinde dursun derseniz satmayadabiliriz. Biraz idare ederiz. Şuanlık arkadaş bilgisayarı sattı ama ileride tekrar alacak. O zamana kadar elinizde dursun derseniz ona göre haraket edelim. Ama ne kadar sürede alır bilmiyorum klavyenin bataryası sorun çıkartmaz umarım.
Yanlış yere veya yanlış bir konu açtıysam kusura bakmayın henüz yeniyim forumda.
İyi forumlar.
Buyuksehirdeyseniz satmaniz kolay 1.5k ya elden teslim verebilirsiniz. Kucuksehirdeyseniz satmaniz zor olacaktir mecbur kargolatacaksiniz. Istanbuldaysaniz en rahat satacaniz yer orasi olurdu :)

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,365
İsim
Diyarhan
Şehrine göre fiyat değişiyor benim ilana maks 2300tl teklif geldi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Acelen varsa 1600 1800 satarsın.

Loranc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Buyuksehirdeyseniz satmaniz kolay 1.5k ya elden teslim verebilirsiniz. Kucuksehirdeyseniz satmaniz zor olacaktir mecbur kargolatacaksiniz. Istanbuldaysaniz en rahat satacaniz yer orasi olurdu :)
Anladım hocam teşekkür ederim Gaziantepteyim
Şehrine göre fiyat değişiyor benim ilana maks 2300tl teklif geldi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Acelen varsa 1600 1800 satarsın.
anladım hocam teşekkür ederim

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
İyi forumlar.
1600-1750 ye 9 tane sattım ben 🫡 benim kumarım biter aga.
Sahibinden en ideal yer satmak için, yılbaşından önce çıkar elinden

Top Bottom