Neler Yeni

Aula F75 Kullanım yardımı lütfen.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Enes Koç
Merhaba Klavye bugün geldi bi kaç sorum olacak.
Ses tekerleği ledleri ayarlıyor bassamda vb değişikllik olmuyor ses moduna nasıl geçecek bu
Şarjını nasıl takip edebilirim bir gösterge var ama fullde gibi hep.
şarj ederken kabloyu takınca 2.4 modundan çıkarıyorum kablolu modda kullanıyorum bu modda şarj oluyomu gösterge dalıyor gibi efekt gösteriyor.
Sorularım bu kadar şeflerim dikkat etmem gereken bir sorun varmıdır başka ms düşük çıkıyo baya bide.

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Burak
1. Tekerleğe uzun süre bas, sese döner.
2. Fn + B tuşuna bas şarjı gösterir 1'den 0'a kadar. Yani %10 dan %100 'e kadar.
3. Kabloyu takınca 2.4 'de de kalsan Wired'e de alsan şarj ediyor.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Enes Koç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2. Fn + B tuşuna bas şarjı gösterir 1'den 0'a kadar. Yani %10 dan %100 'e kadar.
çok sağol şefim 9 a kadar yanıyo full gelmis herhalde.
wired kullanımda sürekli şarj edip bataryayı bozmazmı
fn tuşuna basınca w tusu tarafında beyaz led yanıyo bu nedir
fn ve b kombinasyonunda yeşil numaratik tuşlar değilmi şarj
ses tusuda calıstı sağol varol.

ademoney

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Adem Oney
Hocam klavyeyle işimiz bitince nasıl kapatıyoz yav ışıkları yanıyor hala

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Enes Koç
Hocam klavyeyle işimiz bitince nasıl kapatıyoz yav ışıkları yanıyor hala
evet bende çözemedim bide bu 2.4 de bırakırsam sönmüyor calısıyo kablolu moda alırsamda her kullandıgımda switchle oynarsam switchi bozarım kesin. acaba belli süre sonra kapatıyomu bu

ademoney

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Adem Oney
evet bende çözemedim bide bu 2.4 de bırakırsam sönmüyor calısıyo kablolu moda alırsamda her kullandıgımda switchle oynarsam switchi bozarım kesin. acaba belli süre sonra kapatıyomu bu
5-10 dkdır 2.4 de bekliyor kapanmadı daha

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Enes Koç

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Burak
@enesskooc @ademoney hangi isiklar? Sol ustteki ESC 'nin sagindaki beyaz isigi kapatmak icin Fn ve Sol taraftaki SHIFT tusuna basip kapatabilirsiniz. Klavyenin komple isigini kapatmak istiyorsaniz Fn tusu ile asagi bakan ok tusuna basarak parlakligi tamamen kapatabilir veya ust ok ile yukseltebiliyorsunuz.

Fn ve \ tusu ile de RGB modlari arasinda gecis yapiliyor aralarinda komple isiklar kapali modda var ama 5-10 kere basmaniz gerek. Bunun yerine kisaca surucusunu indirip ordan da RGB 'i kapatabilirsiniz.

ademoney

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Adem Oney
@enesskooc @ademoney hangi isiklar? Sol ustteki ESC 'nin sagindaki beyaz isigi kapatmak icin Fn ve Sol taraftaki SHIFT tusuna basip kapatabilirsiniz. Klavyenin komple isigini kapatmak istiyorsaniz Fn tusu ile asagi bakan ok tusuna basarak parlakligi tamamen kapatabilir veya ust ok ile yukseltebiliyorsunuz.

Fn ve \ tusu ile de RGB modlari arasinda gecis yapiliyor aralarinda komple isiklar kapali modda var ama 5-10 kere basmaniz gerek. Bunun yerine kisaca surucusunu indirip ordan da RGB 'i kapatabilirsiniz.
Hocam şimdi ben pcyi kapattım klavyeyi kullanmayacam ama bu rgb yanmaya devam ediyor. Pilinden falan gidiyor galiba yandığı sürece ben de pcyi kapattığımda bu rgbnin yanmamasını istiyorum. Sleep modundayken pilden gidiyormu bir de?

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Burak
Hocam şimdi ben pcyi kapattım klavyeyi kullanmayacam ama bu rgb yanmaya devam ediyor. Pilinden falan gidiyor galiba yandığı sürece ben de pcyi kapattığımda bu rgbnşn yanmamasını istiyorum

Kablo takili mi? Takiliysa USB 'den guc cektigi surece isiklari acik birakir. Onun icin BIOS 'tan ErP Ready On ayarini acmaniz lazim ki kasayi kapatinca USB guclerini kessin, gucu kesince isiklar da soner.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Enes Koç
Kablo takili mi? Takiliysa USB 'den guc cektigi surece isiklari acik birakir. Onun icin BIOS 'tan ErP Ready On ayarini acmaniz lazim ki kasayi kapatinca USB guclerini kessin, gucu kesince isiklar da soner.
2.4 modda sönmüyor erp açık dongledan haberleşme gelmesede ısıkları yanıyo şef.

ademoney

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Adem Oney
Dongle dan 2.4ghz ile bağlandım

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Burak
2.4 modda sönmüyor erp açık dongledan haberleşme gelmesede ısıkları yanıyo şef.

Surucusunu indirip bu ekrandan sleep süresini 1dk 'e ayarlayıp dener misin? 1dk klavyeye dokunmadığında uykuya girip sönmesi lazım. Varsayılan uyku süresi 5 dakika, ondan sönmemiş olabilir.

1731617609821.png

Top Bottom