guccimurop
80+
Madem öyle hangi taraf daha güzel duruyor?bu keycaps harici üsten olanları takamazsın rezalet duruyor herkes bu tarz sevmiyor
Madem öyle hangi taraf daha güzel duruyor?bu keycaps harici üsten olanları takamazsın rezalet duruyor herkes bu tarz sevmiyor
Sağ taraf daha belirgin ve güzel gözüküyorMadem öyle hangi taraf daha güzel duruyor?
Evet ilk sayfadaki linke git.Arkadaşlar bu klavyenin 2 çeşidi mi var kuzey ve güney olarak? Ben temu'dan beyaz olanını aldım
Aynen hocam ses okey benim için. Klavyeyi aldım ama daha evde olmadığım için kullanamadım. İnternette gördüğüm saçma şeyler olmaz umarım. 2.4ghz'de basmama sorunu gibi şeyler olmasın da gerisi sorun değilEvet ilk sayfadaki linke git.
Kuzeyde RGB daha az vuruyor. Ben kör etsin istiyorum ama buna da okey ses muhteşem zaten yemişim kuzeyi güneyi
Bi de bu keycapsler güzel değil bence tabi zevk meselesi de ben daha kullanmadığım için kuzey mi güney mi olduğunu anlayamıyorumEvet ilk sayfadaki linke git.
Kuzeyde RGB daha az vuruyor. Ben kör etsin istiyorum ama buna da okey ses muhteşem zaten yemişim kuzeyi güneyi
Keycapslerin yumuşak dokusu var hoşuma gitti benim. Değiştirmem zaten fp diye aldım keycapsler klavyeden pahalı. Gerek yok.Aynen hocam ses okey benim için. Klavyeyi aldım ama daha evde olmadığım için kullanamadım. İnternette gördüğüm saçma şeyler olmaz umarım. 2.4ghz'de basmama sorunu gibi şeyler olmasın da gerisi sorun değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bi de bu keycapsler güzel değil bence tabi zevk meselesi de ben daha kullanmadığım için kuzey mi güney mi olduğunu anlayamıyorum
1000 TL'ye keycaps var harbiden çok pahalıKeycapslerin yumuşak dokusu var hoşuma gitti benim. Değiştirmem zaten fp diye aldım keycapsler klavyeden pahalı. Gerek yok.
Beyaz renkte daha belli oluyor fark, benim fotoğraftaki beceriksizliğim de var tabi. Güneyde (sağda) çok daha iyi gözüküyor puding ve yandan baskılı keycapsler. Yanları kapalı sadece üstteki harfi lazer kesim keycaps takacaksanız kuzey, onun haricinde güney tavsiye ederim.Madem öyle hangi taraf daha güzel duruyor?
Ek olarak kendim de güneye taktım komple işim bitince.Beyaz renkte daha belli oluyor fark, benim fotoğraftaki beceriksizliğim de var tabi. Güneyde (sağda) çok daha iyi gözüküyor puding ve yandan baskılı keycapsler. Yanları kapalı sadece üstteki harfi lazer kesim keycaps takacaksanız kuzey, onun haricinde güney tavsiye ederim.
güzellik için değil tercih meselesi ikinci olarak bazı klavyelerde (South) alttan ledli olanlar bizim bildiğimiz standart keycaps ile düzgün ışık veremeye biliyorlar senin kullandığın puding ve yan baskı keycaps bende güney ledli klavyede var sorun o değil bazıları uymuyor ve çok göz alıyor ha güzel mi güzel ama o klavyeye de puding takmak benim şahsi görüşüm harbi berbat illa bir keycaps alacaksanız yan baskılı keycaps alın işte o zaman okey zaten birçok güney ledli klavye yan baskılı keycaps ile geliyor reddit ve birçok yerde bu dediğim konuşuluyor onun haricinde RGB artık önem görmüyor yurt dışı tarafında gördüğüm kadarı ile ve istediğinizi deyin kuzey led daha homojenMadem öyle hangi taraf daha güzel duruyor?
Şefim buna bunu alabilirsen al çok güzel duruyor ama gri olanı !Beyaz renkte daha belli oluyor fark, benim fotoğraftaki beceriksizliğim de var tabi. Güneyde (sağda) çok daha iyi gözüküyor puding ve yandan baskılı keycapsler. Yanları kapalı sadece üstteki harfi lazer kesim keycaps takacaksanız kuzey, onun haricinde güney tavsiye ederim.
Ek olarak kendim de güneye taktım komple işim bitince.
Son hali böyle, rehberin sonuna ekleyeceğim.
Alıntıyı görüntüle
Arkadaşıma attığım videoyu bura da atayım belki merak eden vardır tam halinde.
Aldım artık magegeeyi ya gerek yokgüzellik için değil tercih meselesi ikinci olarak bazı klavyelerde (South) alttan ledli olanlar bizim bildiğimiz standart keycaps ile düzgün ışık veremeye biliyorlar senin kullandığın puding ve yan baskı keycaps bende güney ledli klavyede var sorun o değil bazıları uymuyor ve çok göz alıyor ha güzel mi güzel ama o klavyeye de puding takmak benim şahsi görüşüm harbi berbat illa bir keycaps alacaksanız yan baskılı keycaps alın işte o zaman okey zaten birçok güney ledli klavye yan baskılı keycaps ile geliyor reddit ve birçok yerde bu dediğim konuşuluyor onun haricinde RGB artık önem görmüyor yurt dışı tarafında gördüğüm kadarı ile ve istediğinizi deyin kuzey led daha homojen
NOT: Magegee markasının keycaps mi o ? neden o kadar üsten kötü duruyor
Şefim buna bunu alabilirsen al çok güzel duruyor ama gri olanı !
Yükleniyor...
www.temu.com
Sadece bilesiniz diye diyorum 1000 TL keycaps için pahalı değil. İyileri 100 dolar falan.1000 TL'ye keycaps var harbiden çok pahalı
Keycapsler hakkında pek bilgim yok hocam. Ben de almayı düşünüyorum da hangileri olur beyaz aldım ama evde olmadığım için daha kullanamadım kuzey, güney muhabbetlerini bilmiyorumSadece bilesiniz diye diyorum 1000 TL keycaps için pahalı değil. İyileri 100 dolar falan.