Neler Yeni

Aula F75 kuzey RGB mi guney RGB mi alinmali

Ekler

• IMG_2056.jpeg
    IMG_2056.jpeg
    239.4 KB · Hit: 28

warg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Serkan
Arkadaşlar bu klavyenin 2 çeşidi mi var kuzey ve güney olarak? Ben temu'dan beyaz olanını aldım

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Selim
Arkadaşlar bu klavyenin 2 çeşidi mi var kuzey ve güney olarak? Ben temu'dan beyaz olanını aldım
Evet ilk sayfadaki linke git.
Kuzeyde RGB daha az vuruyor. Ben kör etsin istiyorum ama buna da okey ses muhteşem zaten yemişim kuzeyi güneyi:D

warg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Serkan
Kuzeyde RGB daha az vuruyor. Ben kör etsin istiyorum ama buna da okey ses muhteşem zaten yemişim kuzeyi güneyi:D
Aynen hocam ses okey benim için. Klavyeyi aldım ama daha evde olmadığım için kullanamadım. İnternette gördüğüm saçma şeyler olmaz umarım. 2.4ghz'de basmama sorunu gibi şeyler olmasın da gerisi sorun değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bi de bu keycapsler güzel değil bence tabi zevk meselesi de ben daha kullanmadığım için kuzey mi güney mi olduğunu anlayamıyorum 😁

Son düzenleme:

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Selim
Aynen hocam ses okey benim için. Klavyeyi aldım ama daha evde olmadığım için kullanamadım. İnternette gördüğüm saçma şeyler olmaz umarım. 2.4ghz'de basmama sorunu gibi şeyler olmasın da gerisi sorun değil

Bi de bu keycapsler güzel değil bence tabi zevk meselesi de ben daha kullanmadığım için kuzey mi güney mi olduğunu anlayamıyorum 😁
Keycapslerin yumuşak dokusu var hoşuma gitti benim. Değiştirmem zaten fp diye aldım keycapsler klavyeden pahalı. Gerek yok.:)

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,478
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Madem öyle hangi taraf daha güzel duruyor?
Beyaz renkte daha belli oluyor fark, benim fotoğraftaki beceriksizliğim de var tabi. Güneyde (sağda) çok daha iyi gözüküyor puding ve yandan baskılı keycapsler. Yanları kapalı sadece üstteki harfi lazer kesim keycaps takacaksanız kuzey, onun haricinde güney tavsiye ederim.

Beyaz renkte daha belli oluyor fark, benim fotoğraftaki beceriksizliğim de var tabi. Güneyde (sağda) çok daha iyi gözüküyor puding ve yandan baskılı keycapsler. Yanları kapalı sadece üstteki harfi lazer kesim keycaps takacaksanız kuzey, onun haricinde güney tavsiye ederim.
Ek olarak kendim de güneye taktım komple işim bitince.
Son hali böyle, rehberin sonuna ekleyeceğim.
1000138544.jpg

Arkadaşıma attığım videoyu bura da atayım belki merak eden vardır tam halinde.

Funypuf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Emir Aydın
Madem öyle hangi taraf daha güzel duruyor?
güzellik için değil tercih meselesi ikinci olarak bazı klavyelerde (South) alttan ledli olanlar bizim bildiğimiz standart keycaps ile düzgün ışık veremeye biliyorlar senin kullandığın puding ve yan baskı keycaps bende güney ledli klavyede var sorun o değil bazıları uymuyor ve çok göz alıyor ha güzel mi güzel ama o klavyeye de puding takmak benim şahsi görüşüm harbi berbat illa bir keycaps alacaksanız yan baskılı keycaps alın işte o zaman okey zaten birçok güney ledli klavye yan baskılı keycaps ile geliyor reddit ve birçok yerde bu dediğim konuşuluyor onun haricinde RGB artık önem görmüyor yurt dışı tarafında gördüğüm kadarı ile ve istediğinizi deyin kuzey led daha homojen
NOT: Magegee markasının keycaps mi o ? neden o kadar üsten kötü duruyor

Ek olarak kendim de güneye taktım komple işim bitince.
Son hali böyle, rehberin sonuna ekleyeceğim.
Alıntıyı görüntüle

Arkadaşıma attığım videoyu bura da atayım belki merak eden vardır tam halinde.
Şefim buna bunu alabilirsen al çok güzel duruyor ama gri olanı !

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,478
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
güzellik için değil tercih meselesi ikinci olarak bazı klavyelerde (South) alttan ledli olanlar bizim bildiğimiz standart keycaps ile düzgün ışık veremeye biliyorlar senin kullandığın puding ve yan baskı keycaps bende güney ledli klavyede var sorun o değil bazıları uymuyor ve çok göz alıyor ha güzel mi güzel ama o klavyeye de puding takmak benim şahsi görüşüm harbi berbat illa bir keycaps alacaksanız yan baskılı keycaps alın işte o zaman okey zaten birçok güney ledli klavye yan baskılı keycaps ile geliyor reddit ve birçok yerde bu dediğim konuşuluyor onun haricinde RGB artık önem görmüyor yurt dışı tarafında gördüğüm kadarı ile ve istediğinizi deyin kuzey led daha homojen
NOT: Magegee markasının keycaps mi o ? neden o kadar üsten kötü duruyor

Şefim buna bunu alabilirsen al çok güzel duruyor ama gri olanı !

Aldım artık magegeeyi ya gerek yok

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1

warg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Serkan
Sadece bilesiniz diye diyorum 1000 TL keycaps için pahalı değil. İyileri 100 dolar falan.
Keycapsler hakkında pek bilgim yok hocam. Ben de almayı düşünüyorum da hangileri olur beyaz aldım ama evde olmadığım için daha kullanamadım kuzey, güney muhabbetlerini bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,855
Üyeler
164,925
Son üye
tahomy123
Top Bottom