merzedez benz
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
Ana konuya yazdım ancak cevap gelmediği için konu açıyorum. mac mini m4 ile sorunsuz kullanabilir miyim ? yoksa iade edeceğim
650den aldım hocam kaça satayım.?kullanılır diye düşünüyorum. bence iade etme. kenarda dursun veya satarsın gelince
Şuan piyasada çok var ama ileride 2000'e gider650den aldım hocam kaça satayım.?
mac modu var mı hocam bilginiz var mıŞuan piyasada çok var ama ileride 2000'e gider
istanbuldayım hocamindirim bittikten sonra satışa koysan 1500e hemen alıcı bulursun bence. şehrine bağlı tabi. büyükşehirde yaşıyorsan hemen gider.
Var mac modu kullanım kılavuzunda yazıyormac modu var mı hocam bilginiz var mı
Post automatically merged:
istanbuldayım hocam
mac minilerde usb portu yok hocam type c to usb alsam herhangi bir sorun olur mu pekiVar mac modu kullanım kılavuzunda yazıyor
Alıntıyı görüntüle
Soruyu tam anlamadım ama klavye de type c girişi var sanırım isminden emin değilim. Eğer doğru anladıysam sen type c kısmını mac miniye takacaksın, usb kısmını klavyeye ama klavyenin üzerinde usb portu yokmac minilerde usb portu yok hocam type c to usb alsam herhangi bir sorun olur mu peki
hocam mac minide de usb portu yok işte. type c var.Soruyu tam anlamadım ama klavye de type c girişi var sanırım isminden emin değilim. Eğer doğru anladıysam sen type c kısmını mac miniye takacaksın, usb kısmını klavyeye ama klavyenin üzerinde usb portu yok
type c to type c alman lazım o zaman. veya varsa böyle ekstra port gibi bir şey al 2.4GHz kablosuz bağlamak için usb dongle takmalıkhocam mac minide de usb portu yok işte. type c var.
bluetooth modu var öyle bağlasan?hocam mac minide de usb portu yok işte. type c var.
gecikme olmaz mı ?bluetooth modu var öyle bağlasan?