Teykage
80+ Silver
Dahası
2 tane F75 ileyse takaslarım820maxle hediyeleşceksek neden olmasın
2 tane F75 ileyse takaslarım820maxle hediyeleşceksek neden olmasın
Tamamdır hocam hiç almıyorum o zaman zaten 3 mouse aldık bu ay .dYani ömür ve kalite bakımından hemen hemen aynıdır diye düşünüyorum, gasket dizayn ikisinde de var. Bu noktada keycapler ve switchler fark yaratırsa belki yaratabilir onun haricinde en büyük fark kablosuz olması, kablosuz olması önemli değilse değiştirmenize gerek yok bence
Kasım indirimlerini bekleyebilirsin ayrıca, güzel fırsatlar olur benceTamamdır hocam hiç almıyorum o zaman zaten 3 mouse aldık bu ay .d
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada aj159 proyla takaslamak isteyen olursa takaslarım pm yazın
Olabilir hocam iyi şeyler olur bence deKasım indirimlerini bekleyebilirsin ayrıca, güzel fırsatlar olur bence
Aynı denebilir ekranlı evet o lazım mı gif vs koyabiliyorsunBu klavye ajazz 820 pro dan daha mı iyi onda ekran flanda vardı galiba
Yalnızca klavyeyi almak için minumum sepet tutarı gerekiyor mu acaba ?Ya bu stok bulamıyom alamıyom diyenler beni ayar ediyor valla bi insan nasıl denk gelip alamaz kaç kere giriyor 1 beyaz 1 siyah aldım daha önce de 1 beyaz 1 siyah alıp iptal ettim
Aynı denebilir ekranlı evet o lazım mı gif vs koyabiliyorsun
Benim minimum sepet tutarı 410.Yalnızca klavyeyi almak için minumum sepet tutarı gerekiyor mu acaba ?
Hayır sepetinde 200 Tl değerinde bir ürün tut ödemeye geç yapınca orada düzeltme yerinden 200'lük ürünü sil vergi dahil zaten karşılıyorYalnızca klavyeyi almak için minumum sepet tutarı gerekiyor mu acaba ?
Kac tane aldın 820 prodanYa bu stok bulamıyom alamıyom diyenler beni ayar ediyor valla bi insan nasıl denk gelip alamaz kaç kere giriyor 1 beyaz 1 siyah aldım daha önce de 1 beyaz 1 siyah alıp iptal ettim
Aynı denebilir ekranlı evet o lazım mı gif vs koyabiliyorsun
Tr'den aldım ben temu'da indirimli olmadıKac tane aldın 820 prodan