Teykage
80+ Silver
Dahası
İşte asıl Roma mızrağı bu.Tr'den aldım ben temu'da indirimli olmadı
İşte asıl Roma mızrağı bu.Tr'den aldım ben temu'da indirimli olmadı
Bu para kaynağı nedir bankamı soydün mübarek ?beyler stok geldi beyaz geçtim 1 tane daha
Mesaj otomatik birleştirildi:
beyaz stoktaa
Emin misin hocam ? Nasıl yani, şimdi toplam 200lük ürün + klavye ekleyeceğim sepete daha sonra ödemeye devam et deyip 200lük ürünü oradan çıkardığımda %60 vergisiyle birlikte düşüp sadece klavye alabiliyor muyum ?Hayır sepetinde 200 Tl değerinde bir ürün tut ödemeye geç yapınca orada düzeltme yerinden 200'lük ürünü sil vergi dahil zaten karşılıyor
Yok ya onda da mızrak yemedim ürünün fiyatı 2800'dü ekran kartı almıştım 24500'e peşin fiyatına 12 taksit ile hepsiburada'dan anlık genel indirim yaptılar iade edicem dedim efendim iade etmeyin siz değerli müşterimize kıyak geçelim 1k kupon verdi 1800'e geldiİşte asıl Roma mızrağı bu.
Hahahah yok be hocamBu para kaynağı nedir bankamı soydün mübarek ?
evet ben öyle aldımEmin misin hocam ? Nasıl yani, şimdi toplam 200lük ürün + klavye ekleyeceğim sepete daha sonra ödemeye devam et deyip 200lük ürünü oradan çıkardığımda %60 vergisiyle birlikte düşüp sadece klavye alabiliyor muyum ?
Bu ürünü silmek istediğinden emin misin? 670 TL altındaki siparişler gönderilmeyecektir. diyor oyle yapınca gelcegine eminmisin kargonunHayır sepetinde 200 Tl değerinde bir ürün tut ödemeye geç yapınca orada düzeltme yerinden 200'lük ürünü sil vergi dahil zaten karşılıyor
Tüh şansıma forumda değildim ya :/geldi
Ah beTüh şansıma forumda değildim ya :/
100 Tl atarsan sana paslarım iade ederTüh şansıma forumda değildim ya :/
Hocam benim proyu iade edin paranın çeyreğini size vereyimAh be
100 Tl atarsan sana paslarım iade eder
Alla Alla sizde niye öyle diyor ben direk o şekilde aldım min spet tutarım da böyle indirim filan mı uyguluyor size acaabaBu ürünü silmek istediğinden emin misin? 670 TL altındaki siparişler gönderilmeyecektir. diyor oyle yapınca gelcegine eminmisin kargonun
Hahahaha hangi proHocam benim proyu iade edin paranın çeyreğini size vereyim
Bu gerçek mi acaba ? Ona göre alayım yani arkadaşlar sıkıntı yok 670lik ürün ekleyip de alırım ama net bir şey söyleyinBu ürünü silmek istediğinden emin misin? 670 TL altındaki siparişler gönderilmeyecektir. diyor oyle yapınca gelcegine eminmisin kargonun
Roma mızrağı Aj159 proHahahaha hangi pro
Gönderilmez falan diyor ya o aklımı çeldi benim allah allahAlla Alla sizde niye öyle diyor ben direk o şekilde aldım min spet tutarım da böyle indirim filan mı uyguluyor size acaaba
Hahahaha hangi pro
ah beeeRoma mızrağı Aj159 pro
ss atsanıza bi hocam ödeme ekranında sadece klavye kalıncaGönderilmez falan diyor ya o aklımı çeldi benim allah allah