Kullanıyor musun ki? 94 tuşlu klavyeye geçtim numlock kullanmadığımı farkettim 75 e geçiyorum.Siyah olanın graywood olduğu kesin mi? Alasım var ama bir yandan da daha fazla tuşlu kablosuz mekanik klavye gelir mi diye düşünüyorum :d
Tamamiyle yorumlara dayalı. 5 kişi Bi anda beyazı övelim yarın beyazın stoğu bulunmaz.İlk başta beyaz değerliydi şimdi ise siyah değere bindi.
Ses olarak beyaz biraz daha ince, siyah olan ise daha thocky dedikleri tok bir tona sahip, duyduğum kadarıylaBeyazdaki switch ne ve ne farkı var hocwm
2 tane aldım hocam ondan zaten, beyaz sevmeyen olursa diye bi tane de siyah alayım diyorum. Kullanmalık değil zaten hediyelik alıyorum.Bence bu bir mesaj. Beyaz al gitsin.
Valla hocam ara ara kullanıyorum ya, alışkanlık diyeyim ama bu alışkanlığı kırsam daha iyi olacak gibi kararsız kaldım :dKullanıyor musun ki? 94 tuşlu klavyeye geçtim numlock kullanmadığımı farkettim 75 e geçiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamamiyle yorumlara dayalı. 5 kişi Bi anda beyazı övelim yarın beyazın stoğu bulunmaz.
Hocam peki ömür farkı ve kalite farkı var mı bi de ajazz ak992den geçmeye gerek var mı daha şubat ayında aldıydımSes olarak beyaz biraz daha ince, siyah olan ise daha thocky dedikleri tok bir tona sahip, duyduğum kadarıyla
Siyahı bana hediye edebilirsiniz hocam2 tane aldım hocam ondan zaten, beyaz sevmeyen olursa diye bi tane de siyah alayım diyorum. Kullanmalık değil zaten hediyelik alıyorum.
820maxle hediyeleşceksek neden olmasınSiyahı bana hediye edebilirsiniz hocam
Yani ömür ve kalite bakımından hemen hemen aynıdır diye düşünüyorum, gasket dizayn ikisinde de var. Bu noktada keycapler ve switchler fark yaratırsa belki yaratabilir onun haricinde en büyük fark kablosuz olması, kablosuz olması önemli değilse değiştirmenize gerek yok benceHocam peki ömür farkı ve kalite farkı var mı bi de ajazz ak992den geçmeye gerek var mı daha şubat ayında aldıydım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kablolu benimki ama o problem değil