❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
İlk başta beyaz değerliydi şimdi ise siyah değere bindi.

Ak992 den geçmeye gerek var mı

Siyah olanın graywood olduğu kesin mi? Alasım var ama bir yandan da daha fazla tuşlu kablosuz mekanik klavye gelir mi diye düşünüyorum :d
Kullanıyor musun ki? 94 tuşlu klavyeye geçtim numlock kullanmadığımı farkettim 75 e geçiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İlk başta beyaz değerliydi şimdi ise siyah değere bindi.
Tamamiyle yorumlara dayalı. 5 kişi Bi anda beyazı övelim yarın beyazın stoğu bulunmaz.

Kullanıyor musun ki? 94 tuşlu klavyeye geçtim numlock kullanmadığımı farkettim 75 e geçiyorum.

Tamamiyle yorumlara dayalı. 5 kişi Bi anda beyazı övelim yarın beyazın stoğu bulunmaz.
Valla hocam ara ara kullanıyorum ya, alışkanlık diyeyim ama bu alışkanlığı kırsam daha iyi olacak gibi kararsız kaldım :d

1 tane beyaz var, alacak olan çabuk alsın, yazarken bitti :kekw:

Ses olarak beyaz biraz daha ince, siyah olan ise daha thocky dedikleri tok bir tona sahip, duyduğum kadarıyla
Hocam peki ömür farkı ve kalite farkı var mı bi de ajazz ak992den geçmeye gerek var mı daha şubat ayında aldıydım

Kablolu benimki ama o problem değil

beyaz geldi galiba stoğa

tükendi lkfjaslkfj

Ya hep mi dolu anımda gelir hep bi işim varken bişey yaparken stok geliyor siyaha şaka gibi

Hocam peki ömür farkı ve kalite farkı var mı bi de ajazz ak992den geçmeye gerek var mı daha şubat ayında aldıydım

Kablolu benimki ama o problem değil
Yani ömür ve kalite bakımından hemen hemen aynıdır diye düşünüyorum, gasket dizayn ikisinde de var. Bu noktada keycapler ve switchler fark yaratırsa belki yaratabilir onun haricinde en büyük fark kablosuz olması, kablosuz olması önemli değilse değiştirmenize gerek yok bence

Yine mi ya okuldayken gelmiş stok yine kaçırdım off yeter

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,117
Üyeler
193,260
Son üye
130ıqkirpi