Zor zaten ak820max le falan kıyaslanan bir model. 2k ya daha iyisini bulabileceğnizi düşünmüyorum2k bandında daha iyi klavye var mı mesela bunu satsam falan?
Zor zaten ak820max le falan kıyaslanan bir model. 2k ya daha iyisini bulabileceğnizi düşünmüyorum2k bandında daha iyi klavye var mı mesela bunu satsam falan?
kanka merve yazıyo ama...Enes koç mu ilk defa türk temsilci gördum valla
Türk temsilci mi o da ne? Bana hep yabancı geliyor 1 kez bile Türk gelmedi.Enes koç mu ilk defa türk temsilci gördum valla
Zor zaten ak820max le falan kıyaslanan bir model. 2k ya daha iyisini bulabileceğnizi düşünmüyorum
BU arkadaş bilgilendirir sizi @freygasmYani F75'in rakibi Ak820 pro hemen hemen aynı kalitedeler max bir tık daha iyidir sadece.
Ne yalan söyleyeyim daha Türk temsilciye denk gelmedim.
evet bana da ismi random atılmış temsilciler geliyorTürk temsilci mi o da ne? Bana hep yabancı geliyor 1 kez bile Türk gelmedi.
Art arda sonu ya da başı Ahmad olan temsilci geldi 8 kere kafayı yiyecektim gece gece.evet bana da ismi random atılmış temsilciler geliyor
he la Merve imiş mesajı alıntılamiş bende Enes koc zannettim olsun gende TÜRK değilmmikanka merve yazıyo ama...
Yurtdışında da genellikle ak820 proyla karşılaştırıluyor hocam o yüzden 2k bandında rakibi olucağını sanmam pekBU arkadaş bilgilendirir sizi @freygasm
Kanka yazdığım gibi ya manyetik switch klavye indirime girecek vergi dahil 1700-1800'e gelecek(daha fazla olursa zaten alamıyoruz) ya da Ak820 max'ın bej dışındaki renkleri.Yurtdışında da genellikle ak820 proyla karşılaştırıluyor hocam o yüzden 2k bandında rakibi olucağını sanmam pek
valla ben kodlarımı random isimli abilerden aldım türk gelmez umarımhe la Merve imiş mesajı alıntılamiş bende Enes koc zannettim olsun gende TÜRK değilmmi