Gurkanpiro
80+ Platinum
dedıgım gıbı max tan farkı yoksa sadece swıtchse swıtch degıstırırımHayır Bu Ajazz AS switch kullanıyor. Rezalettir önermem.
dedıgım gıbı max tan farkı yoksa sadece swıtchse swıtch degıstırırımHayır Bu Ajazz AS switch kullanıyor. Rezalettir önermem.
Düz kablolu, RGB yok ve switchleri leş kısacası alınmaz.kablosuz felan varsa alınırda farkı ne
klavyenin daha iyi olduğunu açıklayan kaynakmı olur saçma saçma soru sormayın laKaynak?
Aynısı bana oluyor çatısa hepsi olmayacak şey lazım oluyor arayıp duruyorumAparatı kutunun içinde çatıda kim uğraşçak şimdi onla
Nasil bir sorun tam olarak ¿prodan daha iyi ben proda sorun yaşıyorum şuan çöp klavye
Bir de kablolu diye biliyorum RGB de değil.dedıgım gıbı max tan farkı yoksa sadece swıtchse swıtch degıstırırım
Neden ?Aula F75 ve Apex'i daha düşük fiyata satamazlar gelirse aynı fiyattan gelir.
Pro kullananların bazılarında kablosuz bağlantı sorunu var.Nasil bir sorun tam olarak ¿
Ben de görmedim gördüğüm gibi çektim zaten klavyeyi.ulan yetişemedim ya çok istiyordum bu klavyeyi ins tekrar stoklara girer alan arkadaşlara Ho çok tatlı klavyedir fiyatı da çok ucuzmuş 2k altına düştüğünü hiç görmemiştim
Valla hiç belli olmaz, yukarıda da dediğim gibi millet 800 den pro stoğu kovalarken 500 den apex verdiler herkes şok oldu o yüzden illa bu modeli değil daha iyisini bu fiyata da verebilirler.Aula F75 ve Apex'i daha düşük fiyata satamazlar gelirse aynı fiyattan gelir.
Bunun ötesinde manyetik switchli klavyeler var hocam.Valla hiç belli olmaz, yukarıda da dediğim gibi millet 800 den pro stoğu kovalarken 500 den apex verdiler herkes şok oldu o yüzden illa bu modeli değil daha iyisini bu fiyata da verebilirler.
win alt olarak alta win olarak çalışıyor fn ye basmadan f tuşları çalışmıyor her yere mesaj attım çözüm yokNasil bir sorun tam olarak ¿