Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,115
İsim
Yağız Berk Özel
Valla hiç belli olmaz, yukarıda da dediğim gibi millet 800 den pro stoğu kovalarken 500 den apex verdiler herkes şok oldu o yüzden illa bu modeli değil daha iyisini bu fiyata da verebilirler.
Nasıl daha ucuza verecekler sitesinde 70-80 dolara satılan Apex'i 15 dolara sattılar neredeyse kar etmediler bile Aula F75'in de aynı o da 60-70 dolar. Apex neyse de Aula F75 popüler bir klavye zaten düşüğe satmaları için bir neden yok.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Anladım bu arada temuya hiç üye olmadım yeni üyeye indirim vs varmi alideki gibi

Gurkanpiro

80+ Platinum
pek aceleye gerek oldugunu dusunmuyorum su konular bı kapansın yıne aynı fıyata duser gıbı

swxlvr

80+
Abi ayni videoyu atıp biri almasın digeride 820 prodan iyi yarışıyorlar faln diyor kime inancami şaşırıyorum artık
Videoyu izle knob kalitesi filan rezalet
proda sorun yaşayan fazlaymış ben bşle sorun yaşıyorum

hem flying fish switch çok vasat
flying fish'in neresi kötü max de ses yalıtımı bi tık daha iyi ondan mıdır bilmiyorum da stok keycapslerle tok sesi var beklentilerimi karşıladı benim. eline alıp incelemediğin klavyeye iyi diyorsun. 😀
win alt olarak alta win olarak çalışıyor fn ye basmadan f tuşları çalışmıyor her yere mesaj attım çözüm yok
mac modundasın 🤣

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,278
İsim
Draq123

flying fish'in neresi kötü max de ses yalıtımı bi tık daha iyi ondan mıdır bilmiyorum da stok keycapslerle tok sesi var beklentilerimi karşıladı benim. eline alıp incelemediğin klavyeye iyi diyorsun. 😀

mac modundasın 🤣
vallamı :D

çıkmıyor işte moddan

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,115
İsim
Yağız Berk Özel
fn artı space olmuyor yazılımdan resette olmuyor

epomakera ajazza mail attım wtf dediler
Ajazz'ın destek sarhoş zaten daha kendi sitelerinde belirtilen bilgiyi söylüyoruz hangi siteden aldığımızı soruyorlar :ROFLMAO:

swxlvr

80+
Ajazz'ın zaten destek işini bilmiyor daha kendi sitelerinde belirtilen bilgiyi söylüyoruz hangi siteden aldığımızı soruyorlar :ROFLMAO:
ya adam windows moduna çekmeyi bilmiyor klavyeyi destek ne yapacak

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,278
İsim
Draq123

mac modundasın 🤣
knob kalitesi öemli değil kullanmıyorsun bile dostum

ajazz pro gift switch, maxlı flying switchden çok daha iyi

Top Bottom