Bu kablonun ne farkı var hocam bir kaç yerde de görmüştüm sadece görüntü amaçlım yoksa ?
Bu kablonun ne farkı var hocam bir kaç yerde de görmüştüm sadece görüntü amaçlım yoksa ?
goruntu toplu dursun dıyeBu kablonun ne farkı var hocam bir kaç yerde de görmüştüm sadece görüntü amaçlım yoksa ?
O nasıl mümkün oluyor hocam? Vergisi olmasın o445 ödedim 2 tane aldım baya uyguna geldi
Hocam eşitleme öyle sizin sandığınız şey değil. Alırsınız ürünü siz aldıktan sonra fiyatı düşer aradaki farkı iade ederler eşitleme bu oluyor. Birisi kuponuyla 300-400e alırsa kalkıp size 300-400e vermezler yani boşa uğraşmayın.Bazı arkadaşlar eşitlemişti diye hatırlıyorum. Neticede Temu müşteri hizmetleri karar veriyor.
Hocam ben pazar aldım ilerleme var kargodasence varmı
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu arada cuma gunu urunu alıp kargosu yolda olan varmı benım kı hala ılk asamada
cumartesi aldım anca ucaga tasınıyorHocam ben pazar aldım ilerleme var kargoda
gerek varmı tartısılır ben olsam almazdım masada kablo gorunsun ıstemıyorum şahsengoruntu toplu dursun dıye
nasıl yaHocam ben pazar aldım ilerleme var kargoda
kablosuz klavye ıcın alınmaz cıkarabılır kablolu klavyen varsa alınır mı? alınırgerek varmı tartısılır ben olsam almazdım masada kablo gorunsun ıstemıyorum şahsen
Nakil halinde hocam uçağa gidiyor herhaldegerek varmı tartısılır ben olsam almazdım masada kablo gorunsun ıstemıyorum şahsen
Mesaj otomatik birleştirildi:
nasıl ya
kaptım eywSİYAH STOK VAR ALACAKLAR İÇİN
746yüzde 20 ile ne kadara geliyor ? 1.hesapta 110 tl kredi 2.hesapta yüzde 20 indirim var.