valla o şans bizde yok hocam hayırlı olsun yeni klavye.evet 392 mı ne alıyım barı arkadasa hedıye ederım
Mesaj otomatik birleştirildi:
sansa verdı
valla o şans bizde yok hocam hayırlı olsun yeni klavye.evet 392 mı ne alıyım barı arkadasa hedıye ederım
sansa verdı
verılıyor kendım yaptımdaYine izin vermiyor diye biliyorum denemek lazım
ıkıncı olacak amavalla o şans bizde yok hocam hayırlı olsun yeni klavye.
Su sekilde odeme yerinde ss atar misiniz bi merak ettim ona gore bende %20 + 111tl ile 700e almıştım yarın gelirse bu sizdeki iptal edip alabilirim belki.verılıyor kendım yaptımda
ıkıncı olacak ama
suanda odeme yapabılıyorum lakin kupona ıhtıyacın varSu sekilde odeme yerinde ss atar misiniz bi merak ettim ona gore bende %20 + 111tl ile 700e almıştım yarın gelirse bu sizdeki iptal edip alabilirim belki.
Biliyorum. Eger bana da gelirse siparişi iptal edicem muhtmelen krediyi ve %20 kuponu geri veriyordur ordan da sizinki gibi alirsam 300 liraya felan denk geliyorsuanda odeme yapabılıyorum lakin kupona ıhtıyacın var
gelırse cok ıyı fıyatBiliyorum. Eger bana da gelirse siparişi iptal edicem muhtmelen krediyi ve %20 kuponu geri veriyordur ordan da sizinki gibi alirsam 300 liraya felan denk geliyor
şu krediyi bir bana vermedi galiba da yapacak bir şey yoksuanda odeme yapabılıyorum lakin kupona ıhtıyacın var
Beklemen hataUlan varya 400 e gelıyor kupon geldı napsam alsammı
para yok hocam daha euro bozduramadım zaten kendıme almıyorum arkadasa hedıyeBeklemen hata
gıttım yan hesaptan apex alacaktım yazdım destege kredi verdişu krediyi bir bana vermedi galiba da yapacak bir şey yok
Hocam bende dedim şöyle şöyle veemişsiniz arkadaşlara adam mağduriyetten dolayı %20 verdi kredi vermedipara yok hocam daha euro bozduramadım zaten kendıme almıyorum arkadasa hedıye
gıttım yan hesaptan apex alacaktım yazdım destege kredi verdi
Ne yazmıştınız bu arada sadece bunumu yazdınızpara yok hocam daha euro bozduramadım zaten kendıme almıyorum arkadasa hedıye
gıttım yan hesaptan apex alacaktım yazdım destege kredi verdi
yuzde 20 kupona ıhtıyacım felan var demıstımHocam bende dedim şöyle şöyle veemişsiniz arkadaşlara adam mağduriyetten dolayı %20 verdi kredi vermedi
Ne yazmıştınız bu arada sadece bunumu yazdınız
Hocam benimki yeni havalandıBeklemen hata
Eline ulaşan varmi klavyeden
İkimizede ters vermişleryuzde 20 kupona ıhtıyacım felan var demıstım