Gümrükten geçtiklerinde veya geçmediklerinde etiketler misin merak ediyorum sonucu.Valla benim aynı anda 3 sipariş(90euro) sipariş varacak gözüküyor gümrüğe hepsini 1 gün arayla vermiştim bakalım ne olacak
Gümrükten geçtiklerinde veya geçmediklerinde etiketler misin merak ediyorum sonucu.Valla benim aynı anda 3 sipariş(90euro) sipariş varacak gözüküyor gümrüğe hepsini 1 gün arayla vermiştim bakalım ne olacak
1000 TL'ye daha iyi klavye alamazsın bütçene bağlı.ben genelde fps oyunları oynuyorum bunu mu almalıyım yoksa başka bir şey mi
1500 tl ye kadar çıkabilirim1000 TL'ye daha iyi klavye alamazsın bütçene bağlı.
beklemen hata hocam o fiyata da nasıl ne kuponu alıyonuz siz ben anlamadım kiUlan varya 400 e gelıyor kupon geldı napsam alsammı
para yok 800 e aldık bı kere promosyonlara gır suprız sey olcak hem alamayan felan vardır bıtırmeyelım stogu haftasonuna kadar beklerım olmadı arkadasa hedıye ederımbeklemen hata hocam o fiyata da nasıl ne kuponu alıyonuz siz ben anlamadım ki![]()
valla promosyonlarda yalandan verdiği çarklar fln var bende başka bir şey yokpara yok 800 e aldık bı kere promosyonlara gır suprız sey olcak hem alamayan felan vardır bıtırmeyelım stogu haftasonuna kadar beklerım olmadı arkadasa hedıye ederım
Vergi dahil mi?Ulan varya 400 e gelıyor kupon geldı napsam alsammı
1500'e de daha iyisini alabileceğini sanmam.1500 tl ye kadar çıkabilirim
evet 392 mı ne alıyım barı arkadasa hedıye ederımVergi dahil mi?
1500'e de daha iyisini alabileceğini sanmam.
sansa verdıvalla promosyonlarda yalandan verdiği çarklar fln var bende başka bir şey yok
Min sepet 410 olunca vergiyle her türlü 600-650 civarı bir sey çıkıyor. Yanına bir seyler ekliyorsun klavyenin tabiUlan varya 400 e gelıyor kupon geldı napsam alsammı
onları odeme kısmında cıkarıyorsunMin sepet 410 olunca vergiyle her türlü 600-650 civarı bir sey çıkıyor. Yanına bir seyler ekliyorsun klavyenin tabi
Yine izin vermiyor diye biliyorum denemek lazımonları odeme kısmında cıkarıyorsun