İncinmişsin dedi
80+ Bronze
lütfen artık birisine teslim edilsin de rahatlayalım ya inceleme yapılsın
Ben dahil çoğu iki 29 Ekim'de satın aldı ne kadar hızlı gelmesini bekliyorsun?lütfen artık birisine teslim edilsin de rahatlayalım ya inceleme yapılsın
Benim F75 te yeni havalandı hocam 31 Ekimde aldımBenim F75 uçaktan inmiş gümrüğe girecek herhalde cuma yada cumartesi günü gelir.
Ben de ona şaşırdım Temu'dan 5. siparişim ilk kez bu kadar hızlı geldi gümrüğe.Benim F75 te yeni havalandı hocam 31 Ekimde aldım
Çok iyiymiş hocam o zaman teşekkür ederim sesi biraz garip geldi mavi beyaz olanınaynen o mantık hocam telefona falan da bağlayabiliyorsunuz bluetooth desteklediği için
ben 2 tane aldım hocam siyah beyaz olarak biri warehouse da biri uçakta bunlar gümrükte denkleşmez umarımBen de ona şaşırdım Temu'dan 5. siparişim ilk kez bu kadar hızlı geldi gümrüğe.
yok hocam birleşmezler aynı paket içerisinde gönderilmemişler zaten sorun olmaz o yüzdenben 2 tane aldım hocam siyah beyaz olarak biri warehouse da biri uçakta bunlar gümrükte denkleşmez umarım
konu TR gümrüğü olunca güvenemiyorum açıkcası her an bir şeyler olabiliryok hocam birleşmezler aynı paket içerisinde gönderilmemişler zaten sorun olmaz o yüzden
Haklı bu arada endişelenmekte ben de hiç güvenmiyorum gümrüğe.yok hocam birleşmezler aynı paket içerisinde gönderilmemişler zaten sorun olmaz o yüzden
Haklı bu arada endişelenmekte ben de hiç güvenmiyorum gümrüğe.
haklısınız arkadaşlar ben de hiç güvenmiyorum ama tek paket değil sonuçta müşteri hizmetlerine 908324 kere soruşum ardından garanti aldım sorun çıkarsa artık kanıtlar var yanikonu TR gümrüğü olunca güvenemiyorum açıkcası her an bir şeyler olabilir
Hocam bende sordum da ne bana gelenlerin tam ne dediği belli değildi biri atar gider yaptı gümrüğe sorun diye çok değişik mh leri varhaklısınız arkadaşlar ben de hiç güvenmiyorum ama tek paket değil sonuçta müşteri hizmetlerine 908324 kere soruşum ardından garanti aldım sorun çıkarsa artık kanıtlar var yani
bana da yapan oldu hocam birisi gümrüğe sorun isterseniz numarasını vereyim size diye ama onun dışında kalan herkes garantiledi durumu üst yetkiliye bildirdi vesayre onun dışında dün konuşmuştuk nakil halindeyken kargo alanına aynı kutuda gidiyor uçağa bindirilme aşamasında paketler ayrılıyor diye bir çıkarımda bulundumHocam bende sordum da ne bana gelenlerin tam ne dediği belli değildi biri atar gider yaptı gümrüğe sorun diye çok değişik mh leri var
Hala hareket yok.16:05 te kalkacak hocam uçak