Benimki şimdi güncellendi biri havalanmış hocam diğeride warehouseta bekliyorArkadaş niye uzuyor bu kadar bu teslimat? Uçakta olan var mı kargosu?
benim ikisi de gümrükte bekliyor iki gündür. bugün yarın çıkarsa gelir heralde hafta içihiç eline ulaşan yok mu
Bankalar eskiden yurtdışı döviz alışverişlere böyle farklar alıyordu, itiraz edip ücretin tl ödendiğini gösterince farkı geri veriyorlardı. Şimdi ise buna kılıf uydurdular, yurtdışı tl veya döviz farketmeksizin işlem ücreti diye bir fark alıyorlar. Geri almak pek mümkün olmuyor. O yüzden artık herkes debit kartlarla alışveriş yapıyor.Ekstresine fazla ücret yansıyan oldu mu? Provizyondayken aldığım ücret yazıyordu fakat provizyondan çıkınca 50tl kadar artmış olarak yansıtmışlar
Saçmalıktan başka bir şey değil. Provizyonda normal ücret gösterip şak diye ekstreye fazla yansıtıyorlar. Aradım bide muhasebeleşme cart curt bir şeyler saçmaladı firmanın suçuymuş sözde. Hayır bide dolarda değişiklik olmamış kalkmış kur farkları etkili olmuştur diyorBankalar eskiden yurtdışı döviz alışverişlere böyle farklar alıyordu, itiraz edip ücretin tl ödendiğini gösterince farkı geri veriyorlardı. Şimdi ise buna kılıf uydurdular, yurtdışı tl veya döviz farketmeksizin işlem ücreti diye bir fark alıyorlar. Geri almak pek mümkün olmuyor. O yüzden artık herkes debit kartlarla alışveriş yapıyor.
Bazı bankalarda fark yansıyor maalesef. Garantide fark yansımıyorken yapı kredi de yansıyor mesela.Ekstresine fazla ücret yansıyan oldu mu? Provizyondayken aldığım ücret yazıyordu fakat provizyondan çıkınca 50tl kadar artmış olarak yansıtmışlar
Ben de aynı ikilemde kaldım. Normalde kargosuz gümrüksüz fiyatının 70$ olduğunu görünce ve o fiyata bile güzel sattığını görünce dayanamadım aldım. Evdeki 5. klavye olacak ama arkadaşların anlattıklarına göre fiyatına kesinlikle değecek bir şeymişçok fazla övülmüş alasım geldi şuan
1 Kasım'da sipariş verdim son güncelleme 4 Kasım hala temu deposundan alındı diyor. Halbuki bugün hareket eden uçakta olmalıydı
Benimki havaalanına gitmiş gelecek uçak bulamıyor herhalde.konuyu açan ben ilk alanlardan biri ben daha hala havaalanı deposunda bekliyor