Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,977
İsim
yusuf ecer
@freygasm hocam konudaki klavyenin switchleri belli değil ama açıklama kısmında 4 farklı switch var onlardan hangileri güzel
Graywood ve reaper güzel tercihim graywood olur. Crescent olanı kullanmadım ama çok övülüyordu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Son düzenleme:

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,278
İsim
Bilal Tepe
Aliexpresste akko satıcısında ve monsgeek.com'da özel günlerde vs sürekli düşüyor o fiyatlara. Hatta

Burda vergi çok nadir çıkıyor ekstra, hatta çıkmıyor kadar az.
Monsgeek sitesinde de vardı orda kesin çıkmıyordu stok bitmiş kaldırmışlar.

Dareu dreamin sesini biliyorum ama kalitesi hakkında pek bilgim yok, piano pronun pahalı olma sebebi sesinden daha çok sağlam bi switch, ses profilleri ucuz switchlerde de yakalanıyor ama mesela bu forumda gg boy kang paylaşmıştım, sesleri cidden baya iyi ama 3 ayda 3 switch bozuldu. Piano prolarımda hala 1 sene olcak tık yok.
Haklı olabilirsiniz akko kadar kaliteli çıkma olasılığı az zaten lakin denk getirmek lazım dediğiniz gibi fiyatlar yüksek gelicek öbür türlü

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Aynı anda gümrüğe gelirse sıkıntı. İkisi toplanıp hesaplanıyor.
Diyorsunuz benim 1 gün arayla 5 siparişim var hepsi aynı anda gelir büyük ihtimal benim iş sıkıntı o zaman

Dahası  
Reaksiyon skoru
920
İsim
Hüseyin
@freygasm hocam konudaki klavyenin switchleri belli değil ama açıklama kısmında 4 farklı switch var onlardan hangileri güzel
Siyahta Graywood beyazda Reaper var. İkisini de aynı marka üretiyor kaliteleri aynı sadece sesleri farklı. Ben Reaper'ın sesini beğendim ve zaten beyazın görünüşü daha güzel.

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
umut
graywood v3 çok iyi.

Akko piano pro v3 veya ktt kang white bakabilirsiniz hocam.
hocam fiyatlara baktım monsgeek üzerinde piano pro 32$ vergi çıkmazsa ortalama 1120 TL'ye denk geliyor temuda dareu dream 930 tl %90 indirim olayı gelirse 230 240tlye falan geliyor olacak vergisiz fiyatı. Onun dışında akkonun sitesinde 28$ ama vergi çıkma ihtimali daha dazla dediniz monsgeek daha iyi olur diye düşünüyorum alide 90 adet ktt kang white 470tl ggboyun kang white ise 289tl

Resmi satıcı ve ürün adında yazıyor hangi switch olduğu kaç kez konuştuk vallahi gına geldi.
kendi sitesinde blue switch diye bir seçenek yok, bu fiyata her şeyi eksiksiz vermesi mantıklı değil. Panda switch var elimde onunla kullanırım diye aldım

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-11-05 121516.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-05 121516.png
    522.1 KB · Hit: 55

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
umut
kendi sitesinde blue switch diye bir seçenek yok, bu fiyata her şeyi eksiksiz vermesi mantıklı değil. Panda switch var elimde onunla kullanırım diye aldım
hocam satıcıya sorulmuş ve klavye videosundaki switch sesinden de reaper olduğu anlaşılıyor en kötü destek ile konuşursunuz switch keycaps olmadan bile gelse hala çok iyi fiyatı olur en basit 4000 mah batarya ülkede en az 500-600 tl falan böyle düşünün alın geçin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,299
Üyeler
161,836
Son üye
Mertsy
Top Bottom