Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,963
İsim
yusuf ecer
f75 in siyah olanı hakkında düşünceleriniz neler graywood v3 var sanırım iyi midir??
graywood v3 çok iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

tam olarak bi bütçe veremem hocam ama böyle vergi dahil 800 900e kadar güzel switch bulunur mu ? aula veya 820 max ın switchleri değişmek isterim aşırı fazla da bütçe veresim yok çünkü tekrardan aynı klavyeyi alabiliyorken mantıklı gelmiyor.
Akko piano pro v3 veya ktt kang white bakabilirsiniz hocam.

Son düzenleme:

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Tedarik ediliyordan kasıtları stok mu acaba yani firma'nın mı ürünü tedarik etme yani alma aşaması mı yoksa temu'nun mu firmadan ürünü tedarik etme aşaması mı eğer 1'in Ci ise apex atok olmadığı için kalktığı ve ilerde tekrar geleceği anlamına gelir
Onu tam bilmiyorum ön siparisle almistim tedarik ediliyorda kaldı 2 gün sonra kargoya verildiye gecti

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,278
İsim
Bilal Tepe
graywood v3 çok iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Akko piano pro v3 veya ktt kang white bakabilirsiniz hocam.
Piano bu paraya bulamaz ancak çakma ggboy kang white bulur ben olsam dareu dream alırdım. 2 pcs 45 adet

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,963
İsim
yusuf ecer
Piano bu paraya bulamaz ancak çakma ggboy kang white bulur ben olsam dareu dream alırdım. 2 pcs 45 adet
25usdye falan geliyo ara ara indirimle 90tane piano pro. ktt kang whiteın orijinali de 800-850tl zaten aliexppte, ggboylar baya baya ucuzdu. 350ye falan almistik.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,278
İsim
Bilal Tepe
25usdye falan geliyo ara ara indirimle 90tane piano pro. ktt kang whiteın orijinali de 800-850tl zaten aliexppte, ggboylar baya baya ucuzdu. 350ye falan almistik.
Piano pro 90 tanesi nasıl 25 usdye geliyor ben hiç rastlamadim denk gelirse atarmisin

ubah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
ubah
Ben harbi tam eşşeğim ne güzel %90 indirim geldi ve seçebileceğim ürünler arasında Aula F75'de vardı apex falan geri gelir diyee sonra kullanırım diye düşünüp çıktım sonra vazgeçip boş ver alıp geçeyim klavyeyi diye girdim bu seferde artık full ucuz saçma ürünler geliyor Aula F75 icin%90 indirim gitti beynimi .........
sonrasında 8-9 ürün almanı zorunlu kılıyor çok bir makarası yok.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,278
İsim
Bilal Tepe
Ayrıca dareu dream sesi de akkoya çok benzyor ve kaliteli diye biliyom ben 2 klavye yanına temudan dareu dream eklemistim

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,963
İsim
yusuf ecer
Piano pro 90 tanesi nasıl 25 usdye geliyor ben hiç rastlamadim denk gelirse atarmisin
Aliexpresste akko satıcısında ve monsgeek.com'da özel günlerde vs sürekli düşüyor o fiyatlara. Hatta

Burda vergi çok nadir çıkıyor ekstra, hatta çıkmıyor kadar az.
Monsgeek sitesinde de vardı orda kesin çıkmıyordu stok bitmiş kaldırmışlar.
Ayrıca dareu dream sesi de akkoya çok benzyor ve kaliteli diye biliyom ben 2 klavye yanına temudan dareu dream eklemistim
Dareu dreamin sesini biliyorum ama kalitesi hakkında pek bilgim yok, piano pronun pahalı olma sebebi sesinden daha çok sağlam bi switch, ses profilleri ucuz switchlerde de yakalanıyor ama mesela bu forumda gg boy kang paylaşmıştım, sesleri cidden baya iyi ama 3 ayda 3 switch bozuldu. Piano prolarımda hala 1 sene olcak tık yok.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
@freygasm hocam konudaki klavyenin switchleri belli değil ama açıklama kısmında 4 farklı switch var onlardan hangileri güzel

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Arnold Ciwardagexer
@freygasm hocam konudaki klavyenin switchleri belli değil ama açıklama kısmında 4 farklı switch var onlardan hangileri güzel
Belli hocam. Beyaz olan Leobog Reaper, Siyah olan Graywood V3 daha kremsi olduğu için ben Reaper tercih ederdim. Kaliteleri aynı sayılır aynı narka sonuçta malzemeleri de farklı değil.

Top Bottom