Anladım, %20 ve 111 krediyi nasıl alıyoruz?Yani klavye için %90 indirim diyordu ama bunlar pazarlama bu yüzden muhtemelen 300TL falan olurdu vergisiz ve %20 ile 111TL indiriminde sayarsak 180TL'ye falan geliyordu herhalde vergisiz
Anladım, %20 ve 111 krediyi nasıl alıyoruz?Yani klavye için %90 indirim diyordu ama bunlar pazarlama bu yüzden muhtemelen 300TL falan olurdu vergisiz ve %20 ile 111TL indiriminde sayarsak 180TL'ye falan geliyordu herhalde vergisiz
graywood v3 çok iyi.f75 in siyah olanı hakkında düşünceleriniz neler graywood v3 var sanırım iyi midir??
Akko piano pro v3 veya ktt kang white bakabilirsiniz hocam.tam olarak bi bütçe veremem hocam ama böyle vergi dahil 800 900e kadar güzel switch bulunur mu ? aula veya 820 max ın switchleri değişmek isterim aşırı fazla da bütçe veresim yok çünkü tekrardan aynı klavyeyi alabiliyorken mantıklı gelmiyor.
Nereden öğrendin bilgiyi bende merak ettim beyazınkinif75 in siyah olanı hakkında düşünceleriniz neler graywood v3 var sanırım iyi midir??
Onu tam bilmiyorum ön siparisle almistim tedarik ediliyorda kaldı 2 gün sonra kargoya verildiye gectiTedarik ediliyordan kasıtları stok mu acaba yani firma'nın mı ürünü tedarik etme yani alma aşaması mı yoksa temu'nun mu firmadan ürünü tedarik etme aşaması mı eğer 1'in Ci ise apex atok olmadığı için kalktığı ve ilerde tekrar geleceği anlamına gelir
Piano bu paraya bulamaz ancak çakma ggboy kang white bulur ben olsam dareu dream alırdım. 2 pcs 45 adetgraywood v3 çok iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Akko piano pro v3 veya ktt kang white bakabilirsiniz hocam.
25usdye falan geliyo ara ara indirimle 90tane piano pro. ktt kang whiteın orijinali de 800-850tl zaten aliexppte, ggboylar baya baya ucuzdu. 350ye falan almistik.Piano bu paraya bulamaz ancak çakma ggboy kang white bulur ben olsam dareu dream alırdım. 2 pcs 45 adet
Piano pro 90 tanesi nasıl 25 usdye geliyor ben hiç rastlamadim denk gelirse atarmisin25usdye falan geliyo ara ara indirimle 90tane piano pro. ktt kang whiteın orijinali de 800-850tl zaten aliexppte, ggboylar baya baya ucuzdu. 350ye falan almistik.
sonrasında 8-9 ürün almanı zorunlu kılıyor çok bir makarası yok.Ben harbi tam eşşeğim ne güzel %90 indirim geldi ve seçebileceğim ürünler arasında Aula F75'de vardı apex falan geri gelir diyee sonra kullanırım diye düşünüp çıktım sonra vazgeçip boş ver alıp geçeyim klavyeyi diye girdim bu seferde artık full ucuz saçma ürünler geliyor Aula F75 icin%90 indirim gitti beynimi .........
Ayrıca dareu dream sesi de akkoya çok benzyor ve kaliteli diye biliyom ben 2 klavye yanına temudan dareu dream eklemistim25usdye falan geliyo ara ara indirimle 90tane piano pro. ktt kang whiteın orijinali de 800-850tl zaten aliexppte, ggboylar baya baya ucuzdu. 350ye falan almistik.
Aliexpresste akko satıcısında ve monsgeek.com'da özel günlerde vs sürekli düşüyor o fiyatlara. HattaPiano pro 90 tanesi nasıl 25 usdye geliyor ben hiç rastlamadim denk gelirse atarmisin
Dareu dreamin sesini biliyorum ama kalitesi hakkında pek bilgim yok, piano pronun pahalı olma sebebi sesinden daha çok sağlam bi switch, ses profilleri ucuz switchlerde de yakalanıyor ama mesela bu forumda gg boy kang paylaşmıştım, sesleri cidden baya iyi ama 3 ayda 3 switch bozuldu. Piano prolarımda hala 1 sene olcak tık yok.Ayrıca dareu dream sesi de akkoya çok benzyor ve kaliteli diye biliyom ben 2 klavye yanına temudan dareu dream eklemistim
Belli hocam. Beyaz olan Leobog Reaper, Siyah olan Graywood V3 daha kremsi olduğu için ben Reaper tercih ederdim. Kaliteleri aynı sayılır aynı narka sonuçta malzemeleri de farklı değil.@freygasm hocam konudaki klavyenin switchleri belli değil ama açıklama kısmında 4 farklı switch var onlardan hangileri güzel
Hangisini almalıyız peki kral ?Belli hocam. Beyaz olan Leobog Reaper, Siyah olan Graywood V3