Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Halil Çalık
Beyler indirimli alan ss atabilir mi arkadaşada alıcaz da indirim yok

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,303
İsim
yusuf ecer

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
umut
Leobog reaper veya graywood.
Rogun switchler cherry vari, deli gibi yay sesi oluyor. Spacea basarken midem kalkıyordu benim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kesinlikle alınır. Fiyatı 70usd+ vergi normalde zatem.

1.5-2k koyar wooting alirim. Veya biraz daha altına kendim de kullandığım monsgeek m1w he. alırım

Afiyet olsun hocam:)
hocam onlar gelmiyor ki Türkiyeye yoksa eyvallah haklısınız wooting stok halde çok kötü olduğunu düşünüyorum bu arada pcb ve switch hariç her şeyi değişmesi lazım kasa dahil yani çok pahalıya geliyorlar 2. el piyasası bile 10 11k idi en son onun monsgeek vergi çıkartmıyor falan diyorlardı ama belli olmaz yani

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,303
İsim
yusuf ecer

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,303
İsim
yusuf ecer
hocam onlar gelmiyor ki Türkiyeye yoksa eyvallah haklısınız wooting stok halde çok kötü olduğunu düşünüyorum bu arada pcb ve switch hariç her şeyi değişmesi lazım kasa dahil yani çok pahalıya geliyorlar 2. el piyasası bile 10 11k idi en son onun monsgeek vergi çıkartmıyor falan diyorlardı ama belli olmaz yani
Sahibindende ve satış dclerinde sıfır kutu wootingler 10-11k, monsgeek de vergi çıkarmıyordu en son.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,303
İsim
yusuf ecer
Sahibindende ve satış dclerinde sıfır kutu wootingler 10-11k, monsgeek de vergi çıkarmıyordu en son.
Hatta ben monsgeek m1w qmk, monsgeek m1whe aynı anda sipariş ettim 305usd falandı sepet, gümrükten o şekilde geçti vergi ödemedim.

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
umut
wooting için ekstra masraf lazım hocam ya stok sesi hiç güzel değil bence m1 güzel üründe wooting bilmiyorum önerdiğim klavye fiyatı 4.7k aralarında 5 6 tane aula f75 fiyat farkı var yani o yönden bakmak lazım :D

Top Bottom