Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
umut
Hatta ben monsgeek m1w qmk, monsgeek m1whe aynı anda sipariş ettim 305usd falandı sepet, gümrükten o şekilde geçti vergi ödemedim.
çok iyi hocam ama bilemiyorum ya gümrükçü abi olayı çakarsa falan monsgeek hediye olarak gönderdiğini söylüyormuş böylelikle geçiyormuş ama bilemiyorum artık

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
893
İsim
Mehmetcan İvrendi
Ben harbi tam eşşeğim ne güzel %90 indirim geldi ve seçebileceğim ürünler arasında Aula F75'de vardı apex falan geri gelir diyee sonra kullanırım diye düşünüp çıktım sonra vazgeçip boş ver alıp geçeyim klavyeyi diye girdim bu seferde artık full ucuz saçma ürünler geliyor Aula F75 icin%90 indirim gitti beynimi .........

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
umut
Ben harbi tam eşşeğim ne güzel %90 indirim geldi ve seçebileceğim ürünler arasında Aula F75'de vardı apex falan geri gelir diyee sonra kullanırım diye düşünüp çıktım sonra vazgeçip boş ver alıp geçeyim klavyeyi diye girdim bu seferde artık full ucuz saçma ürünler geliyor Aula F75 icin%90 indirim gitti beynimi .........
bilemezdiniz hocam olmuş bitmiş olay kasım indirimlerinde belki daha iyileri gelir o yönden bakın gelir illaki tekrar promosyon

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,264
İsim
yusuf ecer
wooting için ekstra masraf lazım hocam ya stok sesi hiç güzel değil bence m1 güzel üründe wooting bilmiyorum önerdiğim klavye fiyatı 4.7k aralarında 5 6 tane aula f75 fiyat farkı var yani o yönden bakmak lazım :D
Wootingi pahalı yapan sektörde ilk olmaları ve yazılımın kusursuz olması. Halleffectte yazılımın önemi aşşşırı büyük. Monsgeek m1w he daha iyi mesela ses vs olarak ama Halleffectte ve yazılımda wooting yıkıyor. Bunu m1whe kullanıcısı olarak söylüyorum.

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
umut
Wootingi pahalı yapan sektörde ilk olmaları ve yazılımın kusursuz olması. Halleffectte yazılımın önemi aşşşırı büyük. Monsgeek m1w he daha iyi mesela ses vs olarak ama Halleffectte ve yazılımda wooting yıkıyor. Bunu m1whe kullanıcısı olarak söylüyorum.
bunu bilmiyordum hocam teşekkür ederim bilgi için o zaman haklı olabilirsiniz fiyatı fazla da olsa adam akıllı bir ürün almak gerekebilir wraith yeni 4800 tllik çıkarmış ama yazılım konusu ne kadar iyi bilmiyorum bir gün bütçem olursa wooting dizmek isterim o zaman böyle kasasına kadar değişmeli wooting çok güzel olurdu
Mesaj otomatik birleştirildi:

switch hakkında öneriniz var mı mekanik klavye için ?

Yucx.meow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Yücel
Ya Ben hayattaki Şansımın Taaaa..........
La dedim ki 1-2 gün bekleyeyim belki indirim gelir hem AJazz Aj159apex hemde Aula F75 Klavyeyi beraber alırım ama şansıma apex kalktı ve az önce uygulamay girdim ve beklediğim indirim geldi ben böyle şansın

-beyler dedim bari Pro'yu alayım diğer satıcıdan oda kalkmış ne yapmalıyım??? Yani yarını beklesem mı yoksa o %90 indirim ile bir tane Aula F75 alsam mı ??
ne kadara geliyor

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,264
İsim
yusuf ecer
bunu bilmiyordum hocam teşekkür ederim bilgi için o zaman haklı olabilirsiniz fiyatı fazla da olsa adam akıllı bir ürün almak gerekebilir wraith yeni 4800 tllik çıkarmış ama yazılım konusu ne kadar iyi bilmiyorum bir gün bütçem olursa wooting dizmek isterim o zaman böyle kasasına kadar değişmeli wooting çok güzel olurdu
Kasa için tofu kullanıyor herkes. Wraithtte satılan noname halleffect klavyeleri alacağıma ya monsgeek m1we he alırım alu kasa ya da bütçeyi kökler wooting alirim xd

switch hakkında öneriniz var mı mekanik klavye için ?
Bütçe nedir?

Yucx.meow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Yücel
çık gir yap sürekli.

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
umut
Kasa için tofu kullanıyor herkes. Wraithtte satılan noname halleffect klavyeleri alacağıma ya monsgeek m1we he alırım alu kasa ya da bütçeyi kökler wooting alirim xd

Bütçe nedir?
tam olarak bi bütçe veremem hocam ama böyle vergi dahil 800 900e kadar güzel switch bulunur mu ? aula veya 820 max ın switchleri değişmek isterim aşırı fazla da bütçe veresim yok çünkü tekrardan aynı klavyeyi alabiliyorken mantıklı gelmiyor.

Yucx.meow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Yücel

Bütçe nedir?
f75 in siyah olanı hakkında düşünceleriniz neler graywood v3 var sanırım iyi midir??

Son düzenleme:

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
893
İsim
Mehmetcan İvrendi

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
893
İsim
Mehmetcan İvrendi
Sağlık olsun, ne kadara gelmişti klavye
Yani klavye için %90 indirim diyordu ama bunlar pazarlama bu yüzden muhtemelen 300TL falan olurdu vergisiz ve %20 ile 111TL indiriminde sayarsak 180TL'ye falan geliyordu herhalde vergisiz

Top Bottom