Palo DAYI 👑
80+ Gold
Kesin ayarlarsın zatenBir gelsin belki sana beyazindan ayarlariz
Kesin ayarlarsın zatenBir gelsin belki sana beyazindan ayarlariz
750 vardı sanırımbende de öyle geldi daha ucuza alan var mı acaba çok merak ettim
Görünüş olarak hangisini beğeniyorsan onu al, switch işi kolay. İkisinde de çok kaliteli switch yok.Siyah ile beyaz aynı anda stoğa girse hangisi alınır? Beyazı mavi mouse için tercih edecektim ama siyah daha iyi switch diyenler var.
kanka oyundayım bakmadım yanında ürünlerde aldım iptal etcemkaçtan aldınkank
820 ye alan varbende de öyle geldi daha ucuza alan var mı acaba çok merak ettim
Hocam ak820 max la kapisirmi yada alirmiGörünüş olarak hangisini beğeniyorsan onu al, switch işi kolay. İkisinde de çok kaliteli switch yok.
Ben saat+klavye+ yüzde 20 ile 1250 kusure aldim820 ye alan var
yüzde 20 kupon almaya çalıştım da vermediler stok bitmesin diye aldım sağlık olsun artık ne diyeyim820 ye alan var
Son 10dk dur hatta 15 dkdir alan yok zatenla nasıl alıyonuz stok yok yav
bitti kral takip et ara arala nasıl alıyonuz stok yok yav
Yanına ürün ekleme sebebin ve iptal etme sebebin nedir ?kanka oyundayım bakmadım yanında ürünlerde aldım iptal etcem
Hocam diğer arkadaşlara sordum alınır dediler size de sorayım. Hediye için alınır mı? Bir iki sene içerisinde bozulup falan bizi mahcup eder mi?Görünüş olarak hangisini beğeniyorsan onu al, switch işi kolay. İkisinde de çok kaliteli switch yok.
Yanına ürün eklemezse satın alamıyor minimum 670tlYanına ürün ekleme sebebin ve iptal etme sebebin nedir ?