Buyrun:Eğer hissiyat ve estetikli sizin için önemliyse aulaf75 ciddi anlamda yıkar. Cherry switchlerin tek artısı ömürleri uzun ama hissiyat çok kötü ve yay sesleri mide bulandırıcı şekilde fazla. Pcb kalitesi konusunda bilgim yok elime geçmedi durgod. Ama bir switchi çıkarıp soketi vs foto atarsanız anlayabilirim az çok.
hocam bozuk ürünü kargoya vermenizi istediler mi ? yoksa sadece "lütfen ürünü geri gönderin." yazısıyla mı kaldıYahu bu destekler kafasız mı dock bozuk olan Aj159 Pro için tekrar desteğe yazdım 1200 TL'ye aldığım fare için 1727 TL geri ödeme talebine başvurmuş hayatta kabul olmaz.
Alıntıyı görüntüle
beyler bende şimdi sipariş vereceğimde indirim kodu falan yokmu yeni üye oldum 670tlye sepet oluşturunca 1100tl gibi civarlara geliyor bana klavye ve 1 adet saat
eğer saati 670 e tamamlamak için alıyorsan ödeme kısmında saati çıkar sadece klavye kalsın vergi ile 670 i geçtiği için ödeme yapabileceksin. Artı olarak müşteri temsilcisine bağlanıp 110 tl kredi istiyorum ürün alacağım dersen temsilcisine söylüyor hesabına tanımlıyorlar biraz hesabına geçmesi sürüyor ama mesaj olarak uygulamadan ve mailden geliyor o kredi ile 110 tl daha ucuza alabilirsinbeyler bende şimdi sipariş vereceğimde indirim kodu falan yokmu yeni üye oldum 670tlye sepet oluşturunca 1100tl gibi civarlara geliyor bana klavye ve 1 adet saat
hangi ildesiniz benimki neden geçmiyor.galıba benımkı ucagı kullanmıs
Hocam muhtemelen translate'den kaynaklı. Çince çevirmek istediğimde böyle oluyorduBiri cümlenin sonuna kalp atar diğeri robot gibi konuşur yeter be.
Alıntıyı görüntüle
öyle dümdük yazınca veriyomueğer saati 670 e tamamlamak için alıyorsan ödeme kısmında saati çıkar sadece klavye kalsın vergi ile 670 i geçtiği için ödeme yapabileceksin. Artı olarak müşteri temsilcisine bağlanıp 110 tl kredi istiyorum ürün alacağım dersen temsilcisine söylüyor hesabına tanımlıyorlar biraz hesabına geçmesi sürüyor ama mesaj olarak uygulamadan ve mailden geliyor o kredi ile 110 tl daha ucuza alabilirsin
Peki arkadaşlar almak için bilmem gereken ne var? Temu'dan hiç sipariş vermedim. Sepeti kaça tamamlamam lazım? Başka bir şey yapmam lazım mı?
Tam iade veriyoruz 654 TL dedi fareyi 1200 TL'ye aldığım söyledim (1178 falan ben 1200 diyorum) sonra vergisinin 527 TL olduğunu söyledi onu veremeyebiliriz onaylanması lazım dedi onaylatın dedikten sonra saçma sapan bir şeyler yazdı adam .hocam bozuk ürünü kargoya vermenizi istediler mi ? yoksa sadece "lütfen ürünü geri gönderin." yazısıyla mı kaldı
üründe şu dikkatimi çekti rgb ışığı smooth razerdakı gibi , rampage gibi nokta şeklinde cırtlak yanmıyor güzel bişey.Hocam pcbyi anakart gibi düşünün, switch soketlerinin kalitesi, rgb ledlerin kalitesi, materyal kalitesi vs oluyor. Aula f75 kailh 5pin soket kullanıyor, led ampülleri vs de yeterince iyi. Piyasada kendi pcbsini üreten firma çok az, o yüzden belirli bir seviye ve bütçede olan klavyelerde aynı pcbler kullanılıyor diyebilirim. (Çinde bu durum white flag diye geçiyor, ahmet mehmetin ürününe marka basıp satış yapabiliyor telif yemeden).
Pcbsi güzel duruyo ama hotswap değil. ÇOOOOOOK büyük eksi artık hotswap olmaması hocam. Tek tuş çift basma yaparsa veya basmazsa lehim yapmanız gerek. Pcb kaliteli duruyor fakat lehim çok yüksek ihtimalle bozabiliyor switch soketini çok dikkatli yapacak birileri olması gerek. Aula f75de 3sn alıyor switch değişmek.
Pcbsi güzel duruyo ama hotswap değil. ÇOOOOOOK büyük eksi artık hotswap olmaması hocam. Tek tuş çift basma yaparsa veya basmazsa lehim yapmanız gerek. Pcb kaliteli duruyor fakat lehim çok yüksek ihtimalle bozabiliyor switch soketini çok dikkatli yapacak birileri olması gerek. Aula f75de 3sn alıyor switch değişmek.
Bu attığım aula f75 pcbsi
Switchi kasaya usb takar gibi çıkarıp takabiliyorsunuz sorun anında. Mor olarak gördüğünüz yerlerde kailh veya kailh vari dediğim soket girişleri
çok daha sağlam ve uzun ömürlü. Ayrıca bunlar da arızalanırsa değiştirilebiliyor aliexpresste 15tl tanesi.
rampage ne baba yaüründe şu dikkatimi çekti rgb ışığı smooth razerdakı gibi , rampage gibi nokta şeklinde cırtlak yanmıyor güzel bişey.