Neler Yeni

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Dambıldor

80+ Silver
Tam iade veriyoruz 654 TL dedi fareyi 1200 TL'ye aldığım söyledim (1178 falan ben 1200 diyorum) sonra vergisinin 527 TL olduğunu söyledi onu veremeyebiliriz onaylanması lazım dedi onaylatın dedikten sonra saçma sapan bir şeyler yazdı adam :D.
Docktaki sıkıntı neydi? Bayadir pro ve apex modeli ulasanlari gördüm %95i sorunsuz çözmüşler sanırım genel olarak eski sorunları.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,915
İsim
yusuf ecer
üründe şu dikkatimi çekti rgb ışığı smooth razerdakı gibi , rampage gibi nokta şeklinde cırtlak yanmıyor güzel bişey.
Onun sebebi north-faced led olabilir. Açıkçası ben sevmiyorum cherry keycapslerde pek hoş durmuyor hatta kapanıyor;
Bu aula f75in rgbsi
1730999148020.png

Bu south-faced ledli bir klavye, kendim de bu şekilde kullanıyorum genelde de bu şekilde hep klavyelerde;
1730999214025.png

Docktaki sıkıntı neydi? Bayadir pro ve apex modeli ulasanlari gördüm %95i sorunsuz çözmüşler sanırım genel olarak eski sorunları.
çalışmıyormuş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onun sebebi north-faced led olabilir. Açıkçası ben sevmiyorum cherry keycapslerde pek hoş durmuyor hatta kapanıyor;
Bu aula f75in rgbsi
Alıntıyı görüntüle
Bu south-faced ledli bir klavye, kendim de bu şekilde kullanıyorum genelde de bu şekilde hep klavyelerde;
Alıntıyı görüntüle
bir şey sorucam south sided keycaps alsak rgbnin north faced olması sıkıntı yaratır mı

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
umut
Pcbsi güzel duruyo ama hotswap değil. ÇOOOOOOK büyük eksi artık hotswap olmaması hocam. Tek tuş çift basma yaparsa veya basmazsa lehim yapmanız gerek. Pcb kaliteli duruyor fakat lehim çok yüksek ihtimalle bozabiliyor switch soketini çok dikkatli yapacak birileri olması gerek. Aula f75de 3sn alıyor switch değişmek.

Alıntıyı görüntüle
Bu attığım aula f75 pcbsi
Switchi kasaya usb takar gibi çıkarıp takabiliyorsunuz sorun anında. Mor olarak gördüğünüz yerlerde kailh veya kailh vari dediğim soket girişleri
çok daha sağlam ve uzun ömürlü. Ayrıca bunlar da arızalanırsa değiştirilebiliyor aliexpresste 15tl tanesi.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
hocam ajazz 820 max pcbsi hakkında bilginiz var mı aulanın mı daha iyidir yoksa ajazzın mı ben ajazzın pcbye ait bir görsel bulamadım

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,915
İsim
yusuf ecer
Peki arkadaşlar almak için bilmem gereken ne var? Temu'dan hiç sipariş vermedim. Sepeti kaça tamamlamam lazım? Başka bir şey yapmam lazım mı?
Sepeti tamamlamana da gerek yok, destekten kupon istersen %20 kupon alabiliyorsunuz ama yorucu olabiliyor. Ek olarak 110tl kredi de alabiliyorsunuz bu bir nevi bakiye. İkisini de aldığınız durumda beyazı 695, siyahı 715e falan geliyor. Sepet normalde vergisiz 670 tl olması gerek fakat satın alımın son aşamasında diğer ürünü sepetten çıkarıp sipariş verebiliyorsunuz. Bu bazen buga girebiliyor öyle olursa direkt istemediğiniz ürünle siparişi tamamlayın, siparişi iptal ete basın sonra size emin misiniz diyecek evet diyin. Sonrasında istemediğiniz ürünü tikleyip iptal ede basınca parası 3gün içinde vergi dahil iade edilecek 670min tutar olmadan da diğer siparişiniz tarafınıza ulaşıyor olacak.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,915
İsim
yusuf ecer
çalışmıyormuş

bir şey sorucam south sided keycaps alsak rgbnin north faced olması sıkıntı yaratır mı
Çook parlak gözükmez, hafif ışık kırılabilir.

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Pcbsi güzel duruyo ama hotswap değil. ÇOOOOOOK büyük eksi artık hotswap olmaması hocam. Tek tuş çift basma yaparsa veya basmazsa lehim yapmanız gerek. Pcb kaliteli duruyor fakat lehim çok yüksek ihtimalle bozabiliyor switch soketini çok dikkatli yapacak birileri olması gerek. Aula f75de 3sn alıyor switch değişmek.

Alıntıyı görüntüle
Switchi kasaya usb takar gibi çıkarıp takabiliyorsunuz sorun anında. Mor olarak gördüğünüz yerlerde kailh veya kailh vari dediğim soket girişleri
çok daha sağlam ve uzun ömürlü. Ayrıca bunlar da arızalanırsa değiştirilebiliyor aliexpresste 15tl tanesi.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Durgod bozulacak bir şey olmadığı için hot-swap olmaması önemli değil.

Arada kaldım ya... Elimdeki klavyeyi de 600TL'ye almıştım. Satıcı yanlış fiyata koymuştu onu alan bir arkadaştan aldım. Yoksa klavyelere bu kadar para mümkün değil veremem. Dolayısıyla Aula'yı alırım Durgod'u satarım, Aula bozulursa klavyesiz kalırım diye korkuyorum. Ucuz bir klavye olduğu için internette çok olumsuz yorumlar da var. Switchler kalitesiz, klavye bozuluyor VS. diye.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Enes Koç

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
güncelleme eklemek istiyorum bu zamana kadar 2 klavyemde 1 razer 1 gamepower switch lehimledim dikkat etmedim direk pcb ye bile deydi havya sorun olmadı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,218
Üyeler
161,254
Son üye
44ep44
Top Bottom