Neler Yeni

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,915
İsim
yusuf ecer
hocam ajazz 820 max pcbsi hakkında bilginiz var mı aulanın mı daha iyidir yoksa ajazzın mı ben ajazzın pcbye ait bir görsel bulamadım
820 maxı kullanmadım ama çok yüksek ihtimal eş değer pcblerdir. Bu bütçedeki çin menşei klavyelerde aynı pcbler kullanılıyor veya modlanıp kullanılyor. Çinde telif yok. AK820 pronunkini biliyorum ama o baya kaliteliydi.

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
umut
820 maxı kullanmadım ama çok yüksek ihtimal eş değer pcblerdir. Bu bütçedeki çin menşei klavyelerde aynı pcbler kullanılıyor veya modlanıp kullanılyor. Çinde telif yok. AK820 pronunkini biliyorum ama o baya kaliteliydi.

Son düzenleme:

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,915
İsim
yusuf ecer
Hocam f75 3 pinli switch uyuyor mu ?
Bu soruya toplu cevap vereyim;
Soket 5pin ise 5pin de 3pin de uyuyor.
Soket 3pin ise 3pin uyuyor, 5pin switchin 2 ayağını kırıp takmanız gerekiyor.
5pin-3pin farkı ise 5pin switchler daha oturaklı ve daha az sallanma, sarsılma yapıyor.

Ulan öyle bi övdünüz ki satmaktan vazgeçip gelince kendim kullanasım var herkes aldığı fiyatlara düşmek zorunda kalır diyorsanız kendim kullanırım ak992 ye kıyıp

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,915
İsim
yusuf ecer
Durgod bozulacak bir şey olmadığı için hot-swap olmaması önemli değil.

Arada kaldım ya... Elimdeki klavyeyi de 600TL'ye almıştım. Satıcı yanlış fiyata koymuştu onu alan bir arkadaştan aldım. Yoksa klavyelere bu kadar para mümkün değil veremem. Dolayısıyla Aula'yı alırım Durgod'u satarım, Aula bozulursa klavyesiz kalırım diye korkuyorum. Ucuz bir klavye olduğu için internette çok olumsuz yorumlar da var. Switchler kalitesiz, klavye bozuluyor VS. diye.
Bozulacak bir şey olmaması imkansız açıkçası. Switchler fizikleri gereği belirli bir tıktan sonra veya ufak tozlanmalardan sonra çift basma sorununu çok yapıyor. Bu sorun herhangi bir klavyede olabilecek bir sorun ki bu yüzden hotswap klavyeler şuan metada :D Daha önce kullandığım high end corsair, razer klavyelerde de yaşadım bu sorunu. Dediğiniz gibi sağlam olabilir fakat bunun önüne geçmenin tek yolu hotswap. Emin olun aula f75'te 3tuşa basın, durgoda dokunmak istemiceksiniz hissiyattan dolayı.

Marisquex

80+
Ulan öyle bi övdünüz ki satmaktan vazgeçip gelince kendim kullanasım var herkes aldığı fiyatlara düşmek zorunda kalır diyorsanız kendim kullanırım ak992 ye kıyıp
Satışa biraz zor gider çünkü çok fazla alan oldu aradan zaman geçmesi lazım güzel fiyata satabilmek için. Kupon vs çözüp 2.yi alın bence ilerde diğerini satarsınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Ferhat Karakoç
Yahu bu destekler kafasız mı dock bozuk olan Aj159 Pro için tekrar desteğe yazdım 1200 TL'ye aldığım fare için 1727 TL geri ödeme talebine başvurmuş hayatta kabul olmaz.
Alıntıyı görüntüle
MDLSKDLDK Hocam sizin durum yine saçma sapan hallere girmiş. Benim arkadş da aldı proyu. Sizinki gibi bağlantı problemi vardı. 254 TL geri ödeme yapalım deyince küfür etmiş desteğe. Umarım ceza filan yemez söandls

Bozulacak bir şey olmaması imkansız açıkçası. Switchler fizikleri gereği belirli bir tıktan sonra veya ufak tozlanmalardan sonra çift basma sorununu çok yapıyor. Bu sorun herhangi bir klavyede olabilecek bir sorun ki bu yüzden hotswap klavyeler şuan metada :D Daha önce kullandığım high end corsair, razer klavyelerde de yaşadım bu sorunu. Dediğiniz gibi sağlam olabilir fakat bunun önüne geçmenin tek yolu hotswap. Emin olun aula f75'te 3tuşa basın, durgoda dokunmak istemiceksiniz hissiyattan dolayı.
o sırada hazirandan beri yay sesi olsa da gıkını çıkartmayan outemu dustproof red switchlerim o.O2 redragon k617 mağdurları

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
umut
hocam mantık olarak 820 proya eş değer veya üstü bir pcbye sahip olması gerekmiyor mu ? max pronun bir üst versiyonu diye biliyorum

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Valla hocam yanlış anlamayın benim kavyeden pek anladığım yok ama (Elbette hot-swap olayını falan da biliyorum o kadar değil :ROFLMAO: ) ama yılları deviren Cherry switchleri görünce sorunun Çin'li switch üreticilerinde olduğunu düşünüyorum.

Bu arada Durgod da Durability god'dan geliyor yani dayanıklılık tanrısı 🤣

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Ferhat Karakoç
@Teykage Hocam size kesin tam ödeme yapacaklar değil mi son durumda? Öyle fare sizde kalsın 500 600 verelim filan sıkmasınlar daha önce yaşadığınız gibi.

Top Bottom