Neler Yeni

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
umut
Hocam normalde vergi iadesi yapılmıyor mu?
bilmiyorum ki ilk kez böyle bir şey yaşadım kredi eşitlemesi talep ettim 1 gün sonra sonuç almayınca müşteri hizmetlerine yazayım dedim sonrasında uzman birine aktaracağım dedi onunla konuştum iadesiz para iadesi yapıdlı bildirimi aldım hesabıma 920 tl yattı

Gurkanpiro

80+ Gold
bilmiyorum ki ilk kez böyle bir şey yaşadım kredi eşitlemesi talep ettim 1 gün sonra sonuç almayınca müşteri hizmetlerine yazayım dedim sonrasında uzman birine aktaracağım dedi onunla konuştum iadesiz para iadesi yapıdlı bildirimi aldım hesabıma 920 tl yattı
kargoya cıktımı

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Enes Koç
konyadayım ama daha mng de almamıs ne zaman alır bılmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

abo cok heyecanlandım
Mesaj otomatik birleştirildi:

var sanırım @Teykage
o yüzdendir istanbul gümrüğü dolu 4 gündür geçemedi 29 ekimde aldı.

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
umut
hocam şimdi tekrar baktım ürünüm vergisi ile beraber iptal edilmemiş ama sepet tamamlansın diye başka bir şey alıp iade etmiştim onu tekrar iade etmişler yani bir ürün iki kez iade edilmiş oldu ne yapacağım

Ghosttr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Onur
Kredi esitlemesi talep ettikten sonra mı iptal edildi siparişin

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
umut
Kredi esitlemesi talep ettikten sonra mı iptal edildi siparişin
başta onun için yazmıştım daha sonrasında sonuç almayınca mesaj gelmeyince tekrar desteğe yazdım ve uzman bağlayacağım diyip başka bir temsilci ile konuştum ve bana kart gönderdi iadesiz / para iadesi diye bi tıkladım tüm ürün iade edilmiş para da kredi olarak hesabıma geçmiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,368
Üyeler
161,275
Son üye
ttuncay
Top Bottom