Neler Yeni

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,915
İsim
yusuf ecer
Valla hocam yanlış anlamayın benim kavyeden pek anladığım yok ama (Elbette hot-swap olayını falan da biliyorum o kadar değil :ROFLMAO: ) ama yılları deviren Cherry switchleri görünce sorunun Çin'li switch üreticilerinde olduğunu düşünüyorum.

Bu arada Durgod da Durability god'dan geliyor yani dayanıklılık tanrısı 🤣
Cherryler dayanıklı zaten 100m ömürleri var, benim corsairde de cherry switchler vardı 2kere rmalık oldum :D

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,915
İsim
yusuf ecer
o sırada hazirandan beri yay sesi olsa da gıkını çıkartmayan outemu dustproof red switchlerim o.O2 redragon k617 mağdurları
Yay sesi switch kötüyse olma şansı çok yüksek, lehimli klavyelerde çok çok daha fazla oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam mantık olarak 820 proya eş değer veya üstü bir pcbye sahip olması gerekmiyor mu ? max pronun bir üst versiyonu diye biliyorum
Muhtemelen öyledir de bilmediğim veya deneyimlemediğim şeylere yorum yapmayı sevmiyorum, yanlış yönlendirme olabilir.

Yay sesi switch kötüyse olma şansı çok yüksek, lehimli klavyelerde çok çok daha fazla oluyor.

Muhtemelen öyledir de bilmediğim veya deneyimlemediğim şeylere yorum yapmayı sevmiyorum, yanlış yönlendirme olabilir.
3pin hotswap hocam ama k617 yi bilmeme şansın yok malum klavye

Gurkanpiro

80+ Gold
hangi ildesiniz benimki neden geçmiyor.
konyadayım ama daha mng de almamıs ne zaman alır bılmıyorum

Bozulacak bir şey olmaması imkansız açıkçası. Switchler fizikleri gereği belirli bir tıktan sonra veya ufak tozlanmalardan sonra çift basma sorununu çok yapıyor. Bu sorun herhangi bir klavyede olabilecek bir sorun ki bu yüzden hotswap klavyeler şuan metada :D Daha önce kullandığım high end corsair, razer klavyelerde de yaşadım bu sorunu. Dediğiniz gibi sağlam olabilir fakat bunun önüne geçmenin tek yolu hotswap. Emin olun aula f75'te 3tuşa basın, durgoda dokunmak istemiceksiniz hissiyattan dolayı.
abo cok heyecanlandım

Gelen oldumu beyler
var sanırım @Teykage

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,915
İsim
yusuf ecer

LinZaX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İbrahim Hamza Tuncer
Merhabalar hocam bende %20 indirim kuponu + 111 tl temu kredim var Min sepet tutarı için 50 tl lik bir ürün ekledim. Bunlar bana 771.25 tl geliyor. Daha önceden bu klavyenin siyahını almıştım fakat ben beyazını istiyorum. Sizce Bu fiyata aynı klavyeyi 2. kez almak mantıklı mı?

Gurkanpiro

80+ Gold
Merhabalar hocam bende %20 indirim kuponu + 111 tl temu kredim var Min sepet tutarı için 50 tl lik bir ürün ekledim. Bunlar bana 771.25 tl geliyor. Daha önceden bu klavyenin siyahını almıştım fakat ben beyazını istiyorum. Sizce Bu fiyata aynı klavyeyi 2. kez almak mantıklı mı?
mantıklı bu fıyatlara beleş

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
umut
arkadaşlar az önce ürünüm kargodayken tamamıyla para iadesi yapıldı. bir bilgisi olan var mı para iadesi tamamen yapılınca ürün size ulaşıyor mu ? ürün için müşteri hizmetlerinden fiyat eşitlemesi talep ettim sonrasında müşteri temsilcisine durumu tekrar anlattım ve bana iadesiz para iadesi yaptı. bunun sonucunda ürünün parası vergisiyle beraber yattı. bilgisi olan var mı ?

Gurkanpiro

80+ Gold
arkadaşlar az önce ürünüm kargodayken tamamıyla para iadesi yapıldı. bir bilgisi olan var mı para iadesi tamamen yapılınca ürün size ulaşıyor mu ? ürün için müşteri hizmetlerinden fiyat eşitlemesi talep ettim sonrasında müşteri temsilcisine durumu tekrar anlattım ve bana iadesiz para iadesi yaptı. bunun sonucunda ürünün parası vergisiyle beraber yattı. bilgisi olan var mı ?
aha bırı daha gıtmıs anıden ıptal edılennler var

LinZaX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İbrahim Hamza Tuncer
Hocam normalde vergi iadesi yapılmıyor mu?

Top Bottom