Teykage
80+ Silver
Dahası
Yazdım.Nasıl oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl oldu
Yazdım.Nasıl oldu
Nasıl oldu
Sayfa kaçtaYazdım.
Böyle şeyleri gelip buraya yazmayın. Açgözlüler sağlam ürün için iade almaya çalışacak sonra gerçekten sorunu olanları mağdur edecekler bunlar yüzündenYazdım.
Doğru dedin kırpayım o yazıyı.Böyle şeyleri gelip buraya yazmayın. Açgözlüler sağlam ürün için iade almaya çalışacak sonra gerçekten sorunu olanları mağdur edecekler bunlar yüzünden
.beyler geeky gk 61 im var almaya değer mi bunu
Alınır hocam
Klavye size gelicek mi ?Arkadaşlar Allah affetsin yanlışlıkla F75'in tam iadesini aldım ben kısmi iade verirler diyordum neyse en azından Aj159 Pro'yu iade etmem iyi oldu 400 TL'ye sadece kablolu ve Bluetooth modlu Aj159 Pro almış oldum sağlık olsun.
Klavye elimde bugün teslim aldım.Alınır hocam
Klavye size gelicek mi ?
Bu da soru mu? Klavye Ak820 Pro ile rakip hatta bence elimdeki Ak820 Max'ten bile daha iyi.beyler biz bu klavyeyi aldık da rgb, switch markası, tuşlar fln kalitelidir demi
saol zaten ak 820 max dan f/p olarak iyi değilmiBu da soru mu? Klavye Ak820 Pro ile rakip hatta bence elimdeki Ak820 Max'ten bile daha iyi.
Zevke göre değişir şahsi görüşüm eşit ya da çok yakın seviyedeler.saol zaten ak 820 max dan f/p olarak iyi değilmi