Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,165
İsim
Yağız Berk Özel
evet inşallah beğenirim bide ö,ç,ş,i,ğ,ü, fln olsaydı yazı olarak iyi olurdu
Valla ben alıştım hocam Nordic/UK/US/TR layout kullanmaya hepsini karışık kullanıyorum :kekw: nasıl olsa bastığınız yer Türkçe klavyeye göre çıkıyor.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,706
İsim
Enes Koç
Arkadaşlar Allah affetsin yanlışlıkla F75'in tam iadesini aldım ben kısmi iade verirler diyordum :D neyse en azından Aj159 Pro'yu iade etmem iyi oldu 400 TL'ye sadece kablolu ve Bluetooth modlu Aj159 Pro almış oldum sağlık olsun.
oğlum hak olmayan işler yapmayın. kendi kendinizede hak vermeye çalışmayın yok ben pahalı aldım o ucuz aldı falan.
kar ettim sanırsınız onun parası çıkar elbet.

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,165
İsim
Yağız Berk Özel
oğlum hak olmayan işler yapmayın. kendi kendinizede hak vermeye çalışmayın yok ben pahalı aldım o ucuz aldı falan.
kar ettim sanırsınız onun parası çıkar elbet.
Kar etmedim dock bozuk Aj159 Pro'yu anca o fiyata alırsın fareyi kullanmayacağım zaten ayda yılda bir bilgisayarı açan abime hediye edeceğim kablolu kullansın üstüne F75'e iade istemedim onlar verdi direkt herhalde hakkım oymuş ne bileyim.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,706
İsim
Enes Koç
Kar etmedim dock bozuk Aj159 Pro'yu anca o fiyata alırsın fareyi kullanmayacağım zaten ayda yılda bir bilgisayarı açan abime hediye edeceğim kablolu kullansın.
bozuksa iade edersin ücretsiz iade alıyolar zaten gönderirsin parasını alırsın kendi kafanızdan hüküm vermeyin bence.
he firma iade almadımı o zaman deneyebilirisn. yanlıs anlama çok yapıyorlar geçen bi tanesi daha eline ulaşmayan ürüne tam para iadesi almış yazık valla.

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,165
İsim
Yağız Berk Özel
bozuksa iade edersin ücretsiz iade alıyolar zaten gönderirsin parasını alırsın kendi kafanızdan hüküm vermeyin bence.
he firma iade almadımı o zaman deneyebilirisn. yanlıs anlama çok yapıyorlar geçen bi tanesi daha eline ulaşmayan ürüne tam para iadesi almış yazık valla.
Allah affetsin sorunsuz ürünün iadesini almaya çalışanları anlamıyorum onlar yüzünden Temu düzenleme yapacak hiçbir şey alamayacağız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,451
Üyeler
163,658
Son üye
Mustafafafa1907
Top Bottom