Aynı şekil benimde hocam gebzede görünüyor şuankocaelideyim arasa vermişler yarın teslim edilecek
Aynı şekil benimde hocam gebzede görünüyor şuankocaelideyim arasa vermişler yarın teslim edilecek
sabah 9 da apex dağıtıma çıktı mng getiremediBende konyadayım kanka 5 saattemi ne geçti
oha ben 2 sinde aldım istanbuldahocam ne zaman sipariş verdin ? ben 26 sında mouse sipariş verdim hayla havaalanında gümrük için bekliyor.
Mahalle neredesabah 9 da apex dağıtıma çıktı mng getiremedi
zaferdeyim direkMahalle nerede
Keşke şubeden felan alsaydın daha mantıklı olurduzaferdeyim direk
alaaddin şube meram itfaiyenin arkasındaymışKeşke şubeden felan alsaydın daha mantıklı olurdu
hocam ne zaman sipariş verdin ? ben 26 sında mouse sipariş verdim hayla havaalanında gümrük için bekliyor.
Geldiğinde elime full detaylı bi yoklucam merak etmeyin: dGelen arkadaşlar foto atıp geçmişler, beyler biraz yorum yapabilir misiniz? Yapı kalitesi nasıl dandik mi kaliteli mi hissettiriyor, reelde rgbsi iyi mi, sesi biliyoruz zaten de, tuşların yüzey hissiyatı falan ne biliyim anlatın işte biraz
Nasıl olduArkadaşlar Allah affetsin yanlışlıkla F75'in tam iadesini aldım ben kısmi iade verirler diyordum neyse en azından Aj159 Pro'yu iade etmem iyi oldu.
Nasıl olduArkadaşlar Allah affetsin yanlışlıkla F75'in tam iadesini aldım ben kısmi iade verirler diyordum neyse en azından Aj159 Pro'yu iade etmem iyi oldu.