Hocam vallahi gelmez billahi gelmez 10 sayfa falan oldu rahat olun lütfenHocam sildim falan görseli bişey gelmez umarım dimi
Hocam vallahi gelmez billahi gelmez 10 sayfa falan oldu rahat olun lütfenHocam sildim falan görseli bişey gelmez umarım dimi
oho orası gecelı cok oldu dostumHocam vallahi gelmez billahi gelmez 10 sayfa falan oldu rahat olun lütfen
apex kapandıktan sonra korktuk dedım vallaO 1k satış olduktan sonra satışa kapanacak diyip bana acele ettiren hanginizdi gelsin çabuk
Alıntıyı görüntüle
2-3 gündür görüyorum hocam konuyu full okudum geriden geriden hiçbir bilginiz yok zaten sürekli milleti darlamışsınızoho orası gecelı cok oldu dostum
Bosver hocam 2 tane F75 ile AK820 Max takaslariz sen rahat olO 1k satış olduktan sonra satışa kapanacak diyip bana acele ettiren hanginizdi gelsin çabuk
Alıntıyı görüntüle
5 pinliydi galiba hocam bu, 3ler ile de uyumludur. Switch konusunda sıkıntı yaşamazsın merak etme. Ben bi switch bozulursa pek kullanmadığım tuşlar ile yer değişikliği yapıyorum genelde, W ile F11 gibi.switch bozulursa buna nasıl yeni switch buluruz. hepsi uyar mı?
Ölücülük seviyesi her seferinde hayrete düşürüyor.Bosver hocam 2 tane F75 ile AK820 Max takaslariz sen rahat ol
ıcınde gelıyor 2 3 tane olmadı 5 pin switch bulun olmadı 3 pinlerde çalışıyorswitch bozulursa buna nasıl yeni switch buluruz, hepsi uyar mı?
4 tane yedek switch geliyor.switch bozulursa buna nasıl yeni switch buluruz, hepsi uyar mı?
AULA VE TEMU SERİDEN BANA BEDAVADAN 2 KLAVYE DAHA YOLLAMASI LAZIM.O 1k satış olduktan sonra satışa kapanacak diyip bana acele ettiren hanginizdi gelsin çabuk
Alıntıyı görüntüle
Bana da lazım diğer forumda da ben açtım konuyuAULA VE TEMU SERİDEN BANA BEDAVADAN 2 KLAVYE DAHA YOLLAMASI LAZIM.
Hocam büyük düşün biraz, yüzdelik kar payı gibi.AULA VE TEMU SERİDEN BANA BEDAVADAN 2 KLAVYE DAHA YOLLAMASI LAZIM.