FR13NDSLX
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 11,537
Başlık yok. Yan hesaba 1 haftadır girmiyorum sepette klavye duruyordu indirim kampanyası mesajına tıkladım verdiler.indirimin başlığı ne ss atar mısın
Başlık yok. Yan hesaba 1 haftadır girmiyorum sepette klavye duruyordu indirim kampanyası mesajına tıkladım verdiler.indirimin başlığı ne ss atar mısın
Hocam 2'sine ayrı promosyon falan mı geliyor??? Yani online'da bu imkansız yalnız tabi firma uygulamayı Local olarak yazmamışlarsaki oda mantığıma yatmadıtemu da 3 hesabım var 2 tanesi aynı uygulama 1 tanesi temu da. 2 sini kullandım diğeri yedekte dureuyor kampanyalar için
cok ugrasıyon hocam mousuda ıptal ettıler hatırtlatırım
O zaman bana 250TL'ye falan gelirbılgılerın hepsını kapadım umarım bısey olmaz gorselı sıldım zaten yok sadece 80 tl kredi vardı
pıyasda bir ton klon uygulaması var ındır bırını yan hesap acıcaksan ordan acHocam 2'sine ayrı promosyon falan mı geliyor??? Yani online'da bu imkansız yalnız tabi firma uygulamayı Local olarak yazmamışlarsaki oda mantığıma yatmadı
Bir şey var bu işte ama çözemedim?
Yada siz tam anlatamadınız
Hangi uygulama knk söylesene bi
Niye iptal ettiler?cok ugrasıyon hocam mousuda ıptal ettıler hatırtlatırım
Müşteri hizmetleri indirim verirmisiniz ürün alcam ama sınırı geçiyor falande agzın az laf yapsın zorla biraz verir ama. Artık 110TL veriyor111tl kredin nerden geliyor
hocam ben açtımda pc den açtım acaba ondanmı promosyon gelmiyor yan çarlara ne önerirsiniz ?
evet o da var.Klon uygulaması olmasa bile birden fazla hesap ekleme olayı var zaten Temu'da. O şekilde olmuyor mu sonuçta iOS'de klon muhabbeti yok.
Hocam sildim falan görseli bişey gelmez umarım dimiO zaman bana 250TL'ye falan gelir![]()
aynı arkadas ğrünü beleşe getirip bunu konuda millete yayınca olanlar olmuş bunu kendisi diğer konuda yazmıştıNiye iptal ettiler?
ben ss aldımHocam sildim falan görseli bişey gelmez umarım dimi