Neler Yeni

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

hocam Galiba Sizin ürünü Barry Allen (Flash) getiriyor😂

-hocam zaten genelde uzun süren kısım uçak kısmı yani bir ürün için uçak yollamazlar Türkiye'ye zaten ya belli bir süre var mesela her ayın 10 ve 25'de gibi yada belli bir kota var 1000 ürün olduğunda yolluyacaz gibi ve şansa uçak zamanına denk gelmiş sizinki bende saat sabah 03:00'da sipariş ettim en geç 28 Kasımda gelcek diyor
Kesinlikle öyle tamamen şans işi :)

Dogukappa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Doğukan
klavye elime ulaştıda bir bende mi ses tekerleği çalışmıyor

klavye elime ulaştıda bir bende mi ses tekerleği çalışmıyor
1731057552298.png

Hocam güle güle kullanın bu talimatları bir denermisiniz... Yine olmazsa FN+W windows modunda olduğundan emin olun. Yine olmadı FN+ESC 3 saniye basılı tutun bakalım neler olacak.

Dogukappa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Doğukan
Alıntıyı görüntüle

Hocam güle güle kullanın bu talimatları bir denermisiniz... Yine olmazsa FN+W windows modunda olduğundan emin olun. Yine olmadı FN+ESC 3 saniye basılı tutun bakalım neler olacak.
olmuyo maalesef hocam çokta problem değil benim için sesi hissiyatı falan çok güzel klavyenin bu fiyata multimedya tekerleğinin bozuk olmasını pek önemsemedim

olmuyo maalesef hocam çokta problem değil benim için sesi hissiyatı falan çok güzel klavyenin bu fiyata multimedya tekerleğinin bozuk olmasını pek önemsemedim
Anladım hocam belki bozuk değildir çözülemiyor olabilir yine de güle güle kullanın. Kullanım kılavuzunu bulmuştum sizinle de paylaşayım incelersiniz.

Hermitus

80+ Bronze
Arkadaşlar tuşlardan ışık gecmiyor resimlerde gece kullanırken sıkıntı oldu mu sizde?

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Klavye geldi şimdi bu fiyata çok iyi akko 5075B Plus biraz ara verip bunu kullanayım bari sesi güzel ve öyle uyduruk malzeme değil ajazz aj159 pro malzemesine göre daha iyi kanımca

ChristianSerratos

80+ Silver
6 kasım'dan beri temu deposun'da duruyor

Top Bottom