vpnle acıp deneFarklı mail ile ama yine süresi dolmuş şekilde çıkıyor ip mi değişmem lazım aceba
ürün alıp iptal ediyozARKADAŞLAR MİNİMUM SİPARİŞ TUTARINA TAKILMADAN NASIL SİPARİŞ GEÇİYONUZ
sepete urun at sınır gecsın yeterlı sonra sıparısı onayla onayladıktan sonra yanında aldıgın gereksız urunu ıptal et tum olay bu kadarARKADAŞLAR MİNİMUM SİPARİŞ TUTARINA TAKILMADAN NASIL SİPARİŞ GEÇİYONUZ
sepete urun at sınır gecsın yeterlı sonra sıparısı onayla onayladıktan sonra yanında aldıgın gereksız urunu ıptal et tum olay bu kadar
adamsınız +repürün alıp iptal ediyoz
kas adam yine iş başındaadamsınız +rep
Çok hoş oluyo sesi ya pıtpıt, zahmetli bi şey de değil.Bence hiç gerek yok.
Bitmesi gerektiğini mi söyledim? Bu kadar satış yapıp nasıl hala stok tuttuklarını sordum.Bitmesi mi gerekiyor?
TEK TEK GELSE BILE 5 URUN OLDUGU ICIN SORUN OLMAZ AMA O 4 URUN AYNI KARGODA GELEBILIR+ olarak son sorum, aj159 apex almıştım yanında 3 ürünle birlikte toplam 1.1k şimdi klavyeyi de alsam gümrükte sorun yaşar mıyım?
vergiler hariç 30 euro geçmemesi gerekiyor+ olarak son sorum, aj159 apex almıştım yanında 3 ürünle birlikte toplam 1.1k şimdi klavyeyi de alsam gümrükte sorun yaşar mıyım?