Baktılar çerez gibi gidiyor bi yandan üretiyorlar heraldeBitmesi gerektiğini mi söyledim? Bu kadar satış yapıp nasıl hala stok tuttuklarını sordum.
benimki 5 gündür şöyle "Paket havalimanına ulaştı."7 gunde geldi benimki daha erken gelen var mı?
zaten gecerse sıparısı onaylayamıyorsun temu bunu ayrlıyor sıparıs gectıgın her urun gelır ama 5den fazla almavergiler hariç 30 euro geçmemesi gerekiyor
7 GÜNDE anca ucuyor7 gunde geldi benimki daha erken gelen var mı?
ne yı 111 tl yımısonunda aldım ohhh.
%20 işte7 haftada anca ucuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
ne yı 111 tl yımı
aha la banada verdı valla sımdı adamalra herkeze 111tl kredı verıyonuz bana nıye yok dedım %20 kod verdıler%20 işte![]()
Pro 15 günde geldi onun için kiyak geçtiler herhalde7 haftada anca ucuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben de istiyom 111 TL kredi.aha la banada verdı valla sımdı adamalra herkeze 111tl kredı verıyonuz bana nıye yok dedım %20 kod verdıler![]()
Destek isimlerine bak Hartini, Sina falan geliyor ben Ahmad'ı geri istiyorum.Ben de istiyom 111 TL kredi.
HAFTA YAZMISIM LA gün olacak oPro 15 günde geldi onun için kiyak geçtiler herhalde
bana veren elemanın adı DzulfikranBen de istiyom 111 TL kredi.
Destek isimlerine bak Hartini, Sina falan geliyor ben Ahmad'ı geri istiyorum.
Ben de herkese kupon veriyorsunuz; bana vermiyorsunuz üzülüyorum dedim, verdi.aha la banada verdı valla sımdı adamalra herkeze 111tl kredı verıyonuz bana nıye yok dedım %20 kod verdıler![]()