Taktiği söylüyorum hazır mısın o kadar alışveriş yaptım başkaları bunu hızlı alırken ben niye alamıyorum de atarlan ben öyle yaptım 1 gün sonra tanımladılarbeyler %20 kupon alıcağız diye müşteri hizmetleri ile manıta olucaz evli olmasam varya
Taktiği söylüyorum hazır mısın o kadar alışveriş yaptım başkaları bunu hızlı alırken ben niye alamıyorum de atarlan ben öyle yaptım 1 gün sonra tanımladılarbeyler %20 kupon alıcağız diye müşteri hizmetleri ile manıta olucaz evli olmasam varya
Çiftleşmek için yanlışıkla TR'ye gelmek.ChatGPT ye göre
Bu fotoğrafta kanatlı bir karınca görünüyor. Kanatlı karıncalar, kolonilerinin çoğalması için çiftleşme amacıyla yuvalarını terk eden karınca kraliçeleri veya erkek karıncalar olabilir. Genellikle ilkbahar veya sonbahar aylarında ortaya çıkarlar.
ÖzellikleriKanatlar: Genellikle hem ön hem de arka kanatlara sahiptirler. Kraliçeler çiftleşme sonrasında kanatlarını döker ve yeni bir koloni kurar.Boyutları: Kanatlı karıncalar normal karıncalardan biraz daha büyük olabilirler.Zararlıları
Kanatlı karıncalar tek başlarına zararlı değillerdir, ancak koloni kurmak amacıyla ev içinde yerleşirlerse ahşap yapıları veya yiyecek saklanan yerleri istila edebilirler. Bazı türler ahşap yapıların içerisine yuva yaparak uzun vadede hasara neden olabilir.
5ms gördüm ekran görüntüsü attılar konuda var bakabilirsinhocam bir şey merak ediyorum araştırıp bilen varsa söyleyebilirse sevinirim ürünün ms değeri kaçtır
teşekkürler hocam ChatGPT ye selam söylersiniz sanırım hepsini infazladım uzun zamandır gözükmüyorlarChatGPT ye göre
Bu fotoğrafta kanatlı bir karınca görünüyor. Kanatlı karıncalar, kolonilerinin çoğalması için çiftleşme amacıyla yuvalarını terk eden karınca kraliçeleri veya erkek karıncalar olabilir. Genellikle ilkbahar veya sonbahar aylarında ortaya çıkarlar.
ÖzellikleriKanatlar: Genellikle hem ön hem de arka kanatlara sahiptirler. Kraliçeler çiftleşme sonrasında kanatlarını döker ve yeni bir koloni kurar.Boyutları: Kanatlı karıncalar normal karıncalardan biraz daha büyük olabilirler.Zararlıları
Kanatlı karıncalar tek başlarına zararlı değillerdir, ancak koloni kurmak amacıyla ev içinde yerleşirlerse ahşap yapıları veya yiyecek saklanan yerleri istila edebilirler. Bazı türler ahşap yapıların içerisine yuva yaparak uzun vadede hasara neden olabilir.
pudding keycaplerım var hele bır gelsın de hayırlısıylaışığı baya iyi hocam keycapsler biraz örtüyor ama değiştirilirse iyice coşar
Klavye konusunda yazılan yazıya bak kanatlı karıncaların cinsel hayatını öğrenmek istemiyoum.ChatGPT ye göre
yenge duymasınbeyler %20 kupon alıcağız diye müşteri hizmetleri ile manıta olucaz evli olmasam varya
yanında yazıyorum görmüyoryenge duymasın
hocam bir sorum olacak. minimum sipariş tutarına takılmadan nasıl aldınız ?Arkadaşlar desteğe yazın %20 indirim kuponu verirmisiniz diye verdiler bana. Artı olarak 110TL kredide yüklemişlerdi önceden. Vergiyle 696TL'ye geliyor klavye alıyorum şimdi.
hocam foto bekleriz bende merak ettimpudding keycaplerım var hele bır gelsın de hayırlısıyla
Bence hiç gerek yok.Bi tape mod gider ona he