Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

freygasm

80+ Gold
  • Beğen
Reaksiyonlar: B1L0

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Diğerleri iptal edilmiyor ama sepeti tamamlamak için aldığın o ürünler harici ürünler çıkarılabiliyor. Ben bir örnek atayım, olmadı bir de rehberimsi bir şey yaparım;
Alıntıyı görüntüle
Sepette asıl almak istediğim monitör lambasıydı, takıları kız kardeşime aldım.
Normal fiyatı vergi hariç 551tl. Ben vergi dahil 410tl gibi komik bir fiyata aldım.
Aliexpte aynısı vergiyle 1200tlye geliyor.
o lambanın lınkını atarmısın hocam

freygasm

80+ Gold

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,321
İsim
eyyüb
beyler %20 kupon alıcağız diye müşteri hizmetleri ile manıta olucaz evli olmasam varya :D

Efacankzl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Efecan Kızıl
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları Donanım Bilgi
hocam bir şey merak ediyorum araştırıp bilen varsa söyleyebilirse sevinirim ürünün ms değeri kaçtır

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,079
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Bu ikisine baktıktan sonra akkonun yüzüne bakasım gelmedi valla, bu kadar iyi olmalarını beklemiyordum. Bu hediye mi edilir diyen @freygasm hocayı anladığımız saatlerdeyiz.

muhammet_ctnky

80+ Bronze
Kanatlı karınca gibi bir şey hocam dirisini bulursam atarım

ChatGPT ye göre

Bu fotoğrafta kanatlı bir karınca görünüyor. Kanatlı karıncalar, kolonilerinin çoğalması için çiftleşme amacıyla yuvalarını terk eden karınca kraliçeleri veya erkek karıncalar olabilir. Genellikle ilkbahar veya sonbahar aylarında ortaya çıkarlar.

ÖzellikleriKanatlar: Genellikle hem ön hem de arka kanatlara sahiptirler. Kraliçeler çiftleşme sonrasında kanatlarını döker ve yeni bir koloni kurar.Boyutları: Kanatlı karıncalar normal karıncalardan biraz daha büyük olabilirler.Zararlıları

Kanatlı karıncalar tek başlarına zararlı değillerdir, ancak koloni kurmak amacıyla ev içinde yerleşirlerse ahşap yapıları veya yiyecek saklanan yerleri istila edebilirler. Bazı türler ahşap yapıların içerisine yuva yaparak uzun vadede hasara neden olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,375
Üyeler
169,710
Son üye
erkanha
Top Bottom