Palo DAYI 👑
80+ Gold
modları falan degıstır oyle dene kablolu tak istersenBen diyom teker afk sen diyon müzik değişiyor mu
modları falan degıstır oyle dene kablolu tak istersenBen diyom teker afk sen diyon müzik değişiyor mu
110 TL krediyi nasıl aldınız?Arkadaşlar desteğe yazın %20 indirim kuponu verdi bana. + olarak 110TL kredide yüklemişlerdi önceden. Vergiyle 696TL'ye geliyor klavye alıyorum şimdi.
İkisinide desteğe yazarak aldım 5 dakikamı almadı sadece rica et verirler110 TL krediyi nasıl aldınız?
Knob ışığı arttırıp azaltma modunda olabilir mi?Ben diyom teker afk sen diyon müzik değişiyor mu
Hocam bende alacağım da bu min sipariş tutarı diyip duruyor delircemArkadaşlar desteğe yazın %20 indirim kuponu verirmisiniz diye verdiler bana. Artı olarak 110TL kredide yüklemişlerdi önceden. Vergiyle 696TL'ye geliyor klavye alıyorum şimdi.
bunlar garantı cıkıyormu pekiBu ürünler çıkıyor 0 hesaba denemek istiyen varsa, sonradan 7 ürün daha eklemeniz gerekiyor ama sonradan o diğer ürünler iptal ediliyor mu denemedim. Arama kısmına discount card000 yazarsaniz buraya atar sizi @freygasm paylaşmış.
Değiştim olmamıştı, uzun basılı tutunca oldu. Öncesinde fn+w ve fn+esc denemiştim.modları falan degıstır oyle dene kablolu tak istersen
Eyvallah hocam.Alıntıyı görüntüle
Hocam güle güle kullanın bu talimatları bir denermisiniz... Yine olmazsa FN+W windows modunda olduğundan emin olun. Yine olmadı FN+ESC 3 saniye basılı tutun bakalım neler olacak.
Kredi tanımlar mısınız yazayım sadece?İkisinide desteğe yazarak aldım 5 dakikamı almadı sadece rica et verirler
Evet ürünün fiyatı arttı kredi verirmisiniz de ayrı olarak başka canlı desteğe bağlanarak %20'de isteyerek şansını deneyebilirsinKredi tanımlar mısınız yazayım sadece?
eee muzık olayıDeğiştim olmamıştı, uzun basılı tutunca oldu. Öncesinde fn+w ve fn+esc denemiştim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eyvallah hocam.
%20 4 tane var ihtiyacı yok kredi verseler yeterEvet ürünün fiyatı arttı kredi verirmisiniz de ayrı olarak başka canlı desteğe bağlanarak %20'de isteyerek şansını deneyebilirsin
Diğerleri iptal edilmiyor ama sepeti tamamlamak için aldığın o ürünler harici ürünler çıkarılabiliyor. Ben bir örnek atayım, olmadı bir de rehberimsi bir şey yaparım;Bu ürünler çıkıyor 0 hesaba denemek istiyen varsa, sonradan 7 ürün daha eklemeniz gerekiyor ama sonradan o diğer ürünler iptal ediliyor mu denemedim. Arama kısmına discount card000 yazarsaniz buraya atar sizi @freygasm paylaşmış.
Benimkide hocam niye böyle anlamadımBen 29 ekimde siparis verdim gumrukte bekliyor hala güncelleme yok
4 kasımdan beri gumrukte