❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Siyahın ses tekeri çalışmıyor napıyorduk bunlarda :D Beyazda sorun yoktu.
ses tekerleygıyle muzigı degıtırebılıyormuyuz acaba bılen varmı benım ak992de olmuyor cok taktım buna ben :)

2-3 hesaba denedim ikisine aula çıktı, diğerlerine çerçöp aj159 pro çıksaydı alacaktım :(
Hangi kod hocam
Bir de beyler benim paket 4-5 gübdür havalimanına ulaştı olarak kalıyor bir şey olur diye 2.yi sipariş etmek istiyorumda indirimi vs biter klavyenin diye şimdi alsam yenisini, öbür klavye gelirse yeni aldıgımı uçaktayken iptal etsem benim para gelirmi yine

Beyler benim telefonda 4 hesap var gelen bütün promosyonlar süresi dolmuş şekilde geliyor bi önerisi olan var mı ?

bahsedilen kupona 7 ürün seçiyoruz ama sorun şu.
hadi klavye ucuz aldın ilk üründe güzel 7 tane ürün gümrükten geçermi ?
ve limiti geçiyor istediğin birşeyi alamıyorsun yani.

Aula 400e düşüyor ama 7 ürün felan ekleyince 20tllik ürün bile seçsen yine 550-600e geliyor vergisiz ama yandaki ürünler bedava geliyor tabi.
acaba o sekılde alınca paket teklımı gelıyor

Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim! Bu min. sipariş 670 tl diyor ama forumda direkt f75'i 575'ten alan gördüm nasıl oluyor?

Bu ürünler çıkıyor 0 hesaba denemek istiyen varsa, sonradan 7 ürün daha eklemeniz gerekiyor ama sonradan o diğer ürünler iptal ediliyor mu denemedim. Arama kısmına discount card000 yazarsaniz buraya atar sizi @freygasm paylaşmış.

Ekler

• Screenshot_20241108_201429_Temu.jpg
    Screenshot_20241108_201429_Temu.jpg
    939.8 KB · Hit: 86
Arkadaşlar desteğe yazın %20 indirim kuponu verirmisiniz diye verdiler bana. Artı olarak 110TL kredide yüklemişlerdi önceden. Vergiyle 696TL'ye geliyor klavye alıyorum şimdi.

Bu ürünler çıkıyor 0 hesaba denemek istiyen varsa, sonradan 7 ürün daha eklemeniz gerekiyor ama sonradan o diğer ürünler iptal ediliyor mu denemedim. Arama kısmına discount card000 yazarsaniz buraya atar sizi @freygasm paylaşmış.
Şurada bi F75 bana çıkmıyor acaba %99 diye mi :D.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,349
Üyeler
186,613
Son üye
cikolataciko
Geri