sorun bı arkadasın yenılenmıstı bu senın ılk klavyemıAlıntıyı görüntüle
aynı yolun yolcusuyuz kaç gündür uçan balon bu uçak değil.
satın alma tarihin nedirAlıntıyı görüntüle
aynı yolun yolcusuyuz kaç gündür uçan balon bu uçak değil.
sansa bak benım trye gırdı gelıyo bıle yınede destege bı yazın bı arkadasınkı ılerlemıstıilk klavye de gelmedi o da aynı uçakta gözüküyor.
geç güncellendiği için oluyor benimde amazon.de siparişlerim öyle oluyordu 3-4 gün uçakta gözüküyor normalilk siparişim 29 ekim ikincisi 31 ekim ama sadece klavye yok sepette belki bu yüzden gecikme olmuş olabilir de iki sipariş de 3-4 gündür havada..
hayır hocam 5 kasım 23:25 saatli uçakta sıkıntı var çoğu kişinin ürünü bu uçakta güncelleme sıkıntısı oldugunu düşünmüyorum.geç güncellendiği için oluyor benimde amazon.de siparişlerim öyle oluyordu 3-4 gün uçakta gözüküyor normal
Destekte bota sipariş gecikti diyince %20 veriyor.3-4 günmü 6 gün geçti benim güncellenmiyor ahahah
önceki sayfalarda açıkladım 390-405 arası bir yerlerdebeyler yüzde 20 vermiyorlar nasıl alırım bilen var mı
Verdi zatende gerek yok fazlaca alışveriş yaptım muhtemelen bunlar kaybolduDestekte bota sipariş gecikti diyince %20 veriyor.
Orada benzer şeyleri söylediğim için uyarı yedim sanmıştım kusura bakmaBöyle yaptığın için uyarı yemiştin, düzeltsem silinir mi diye de sormuştun. Neden tekrar aynı şeyi yapıyorsun?
Mesaj otomatik birleştirildi:
4. klavyeyi alcaz artık yapcak bişi yok
Alıntıyı görüntüle
Eyvallah hocam bende de aynısı oldu.