var hocam benim kutuda biraz yıpranmış hafif eziklikler flnda varSizin kutularda da ufak ufak ezilme, darbe görme var mıydı? Çinden gelince pek önemsemedim normaldir dedim de daha önce olmamıştı.
Görseldeki şekilde gümrükten geçer mi?Yüzde 20 + 110 tl kredi.
Ilk sepette 670'i geçecek kadar ürün ekleyin. Bir sonraki adımda klavyeyi 2 adet yapıp yanına eklediginiz diğer ürünleri silersinizarkadaşlar kredi ve kupon var yalnız ben iki ürün almak istiyorum. Bu sefer de 1070 limitine takılıyor.
Bu aynı anda iki klavye mouse alanlar nasıl alıyor
Sınır 30 euro diye biliyorum geçmeyebilir. Senin ürünlerin vergisiz hali 1170 lira vergisiz halini 1050 tl aşağısına düşür.Görseldeki şekilde gümrükten geçer mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ilk sepette 670'i geçecek kadar ürün ekleyin. Bir sonraki adımda klavyeyi 2 adet yapıp yanına eklediginiz diğer ürünleri silersiniz
SADECE GÖRÜNTÜ VE SWİTCH SESİ FARKLIArkadaşlar beyazmı daha iyi siyah mı ?
mk bir indirim kodu alamadım ya, müşteri temsilcisi rebate100 yaz deyip duruyor siz nasıl ikna ediyorsunuz bunları
Böyle yaptığın için uyarı yemiştin, düzeltsem silinir mi diye de sormuştun. Neden tekrar aynı şeyi yapıyorsun?SADECE GÖRÜNTÜ VE SWİTCH SESİ FARKLI
Eyvallah hocam bende de aynısı oldu.Alıntıyı görüntüle
Ben dün kargoyu sormak için yazdım bot daha bişe demeden indirim verdi 1-2 defa daha sormuştum önceki günlerde
çünkü 5 kasımdan beri uçuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Tek yazdığım buydu