❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
nasıl aldın şef ya söylesene bizde alalım 300 e almışsın üzermi diyorsun switchlerini sök o paray alamazsın.
Dostum üye oldum promosyonlardan 200 küsüre düştü. Müşteri hizmetleri 110 tl kredi verdi o şekilde tek klavye aldım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olmaz bro 1 adet sorun olsa sipariş veremezsin sistem izin vermez sana

hocam tam nasıl yaptın hesabı açtın sepete mi ekledin yoksa link üzerinden kayıtmı oldun ben annemden direk uygulamayı indirip kayıt olup ne yapmalıyım.

Dostum üye oldum promosyonlardan 200 küsüre düştü. Müşteri hizmetleri 110 tl kredi verdi o şekilde tek klavye aldım.

Olmaz bro 1 adet sorun olsa sipariş veremezsin sistem izin vermez sana
Yani 4tane yeni hesap açtım önceden hiçbirine düşmedi hocam size nasıl düştü anlamadım.

Yani 4tane yeni hesap açtım önceden hiçbirine düşmedi hocam size nasıl düştü anlamadım.
işte ondan sordum sıfır telefonn numara tc var elimde boşa gitmesin nasıl yapılıyor tam link üzerindenmi kayıt olunuyo veya ürün sepete eklenipmi bnnekliyor diye.

müşteri hizmetlerine yazdım kampanya hiç yok diye sonra kontrol edin dedi geldi. Özür adına 110 tl de kredi verdi. Farklı telefondan yaptım ben belki aynı telden vermiyor olabilir

müşteri hizmetlerine yazdım kampanya hiç yok diye sonra kontrol edin dedi geldi. Özür adına 110 tl de kredi verdi. Farklı telefondan yaptım ben belki aynı telden vermiyor olabilir
ürünü sepete eklemişmiydin kayıt olurken link vesaire kullandınmı yoksa direk telefona indirip üyemi oldun.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-11-09 000958.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-09 000958.png
    12.8 KB · Hit: 76
Beyler benim klavye Aras kargo ile geliyor sizce sorun yaşarmıyım Aras kargo nasıldır??

Sepete

Direk indirip üye oldum. Link falan yok.
peki süper indirim uygulanmış ya ürünü sepettemi bekletiyordun kampanya gelmiyor demeden önce tek kurşunum var hata yapmayayım.

Beyler benim klavye Aras kargo ile geliyor sizce sorun yaşarmıyım Aras kargo nasıldır??
aras en iyilerden biri kardeşim ben hiç problem yaşamadım

peki süper indirim uygulanmış ya ürünü sepettemi bekletiyordun kampanya gelmiyor demeden önce tek kurşunum var hata yapmayayım.

aras en iyilerden biri kardeşim ben hiç problem yaşamadım
Dostum ben klavyeyi gördüm başka telden üyelik oluşturdum. 30 dk bekledim mesajlar bölümün depromosyon yok canlı sohbete bağlandım mesajları kontrol edin dedi bir adet kampanya gelmiş. Özür niyetine 110 tl kredi verdi. Sepet boş. Promosyona tıkladım şansıma baktığım klavye ilk satırdaydı aldım :D

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri