Neler Yeni

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
BEKİR ALTIN

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Enes Koç
hocam tam nasıl yaptın hesabı açtın sepete mi ekledin yoksa link üzerinden kayıtmı oldun ben annemden direk uygulamayı indirip kayıt olup ne yapmalıyım.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,140
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Dostum üye oldum promosyonlardan 200 küsüre düştü. Müşteri hizmetleri 110 tl kredi verdi o şekilde tek klavye aldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Olmaz bro 1 adet sorun olsa sipariş veremezsin sistem izin vermez sana
Yani 4tane yeni hesap açtım önceden hiçbirine düşmedi hocam size nasıl düştü anlamadım.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Enes Koç
Yani 4tane yeni hesap açtım önceden hiçbirine düşmedi hocam size nasıl düştü anlamadım.
işte ondan sordum sıfır telefonn numara tc var elimde boşa gitmesin nasıl yapılıyor tam link üzerindenmi kayıt olunuyo veya ürün sepete eklenipmi bnnekliyor diye.

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
BEKİR ALTIN
müşteri hizmetlerine yazdım kampanya hiç yok diye sonra kontrol edin dedi geldi. Özür adına 110 tl de kredi verdi. Farklı telefondan yaptım ben belki aynı telden vermiyor olabilir

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Enes Koç
müşteri hizmetlerine yazdım kampanya hiç yok diye sonra kontrol edin dedi geldi. Özür adına 110 tl de kredi verdi. Farklı telefondan yaptım ben belki aynı telden vermiyor olabilir
ürünü sepete eklemişmiydin kayıt olurken link vesaire kullandınmı yoksa direk telefona indirip üyemi oldun.

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
TALHA GOKDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayar

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-11-09 000958.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-09 000958.png
    12.8 KB · Hit: 57

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Mehmetcan İvrendi
Beyler benim klavye Aras kargo ile geliyor sizce sorun yaşarmıyım Aras kargo nasıldır??

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Enes Koç
Sepete

Direk indirip üye oldum. Link falan yok.
peki süper indirim uygulanmış ya ürünü sepettemi bekletiyordun kampanya gelmiyor demeden önce tek kurşunum var hata yapmayayım.

Beyler benim klavye Aras kargo ile geliyor sizce sorun yaşarmıyım Aras kargo nasıldır??
aras en iyilerden biri kardeşim ben hiç problem yaşamadım

HalilCK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Halil Çalık
Arkadaş bu indirim kartı bi bendemi süresi dolmuş şekilde geliyor hep

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
BEKİR ALTIN
peki süper indirim uygulanmış ya ürünü sepettemi bekletiyordun kampanya gelmiyor demeden önce tek kurşunum var hata yapmayayım.

aras en iyilerden biri kardeşim ben hiç problem yaşamadım
Dostum ben klavyeyi gördüm başka telden üyelik oluşturdum. 30 dk bekledim mesajlar bölümün depromosyon yok canlı sohbete bağlandım mesajları kontrol edin dedi bir adet kampanya gelmiş. Özür niyetine 110 tl kredi verdi. Sepet boş. Promosyona tıkladım şansıma baktığım klavye ilk satırdaydı aldım :D

Top Bottom